Навигација

Модул: ПРЕХРАМБЕНИ ИНЖЕЊЕРИНГ

I семестар
Шифра Назив предмета Фонд часова ЕСПБ
П В ДОН ИР ОСТАЛО
М-ПИ-20-СПИ Сировине у прехрамбеној индустрији 2 2 0 0 0 6
М-ПИ-20-ТПХ Технолошки поступци производње хране 3 2 0 0 0 6
Изборни блок 1
М-ПИ-20-БЗЖС Биотехнологија у заштити животне средине 3 2 0 0 0 6
М-ПИ-20-МСАХ Методе сензорне анализе хране
М-ПИ-20-ФМАХ Физичке методе анализе хране
М-ПИ-20-БХИ Биохемија хране и исхране
Изборни блок 2
М-ПИ-20-ММХ Методе у микробиологији хране 3 0 0 3 0 6
М-ПИ-20-ФПТМ Феномени преноса топлоте и масе
М-ПИ-20-НМУК Напредне методе управљања квалитетом у производњи хране
М-ПИ-20-МОПК Моделирање и оптимизација поступка конзервисања топлотом
М-ПИ-20-МКР Методе у контроли квалитета ратарских производа
М-ПИ-20-ПТИ Прехрамбено технолошко инжењерство
М-ПИ-20-СП Стручна пракса 0 0 0 0 6 6
УКУПНО: 11 6 0 3 6 30
II семестар
Шифра Назив предмета Фонд часова ЕСПБ
П В ДОН ИР ОСТАЛО
Изборни блок 3
М-ПИ-20-НМЕС Наука о месу 4 4 0 4 0 14
М-ПИ-20-ТФМЛ Технолошка и функционална својства млека
М-ПИ-20-САПХ Сертификација и акредитација у производњи хране
М-ПИ-20-ПРИЗ Процена ризика безбедности хране
М-ПИ-20-ТОХ Топлотна обраде хране
М-ПИ-20-ЗХС Технологија хлађења и смрзавања
М-ПИ-20-ПВП Прерада воћа и поврћа
М-ПИ-20-СВИН Специјална вина
М-ПИ-20-ВР Воћне ракије
М-ПИ-20-СПИВ Специјална пива и нове технологије
М-ПИ-20-РАКХ Нове технологије паковања хране
М-ПИ-20-ТТМС Технологија меса
М-ПИ-20-ТТМЛ Технологија млека
М-ПИ-20-ТУЉ Технологија уља и масти
М-ПИ-20-ЗПС Заслађивачи и производи од скроба
М-ПИ-20-ТТКП Технологија кондиторских производа
М-ПИ-20-НТЖБ Технологије у преради жита и брашна
М-ПИ-20-НТПД Технологије у преради дувана
  Мастер рад – истраживање 0 0 0 8 0 8
  Мастер рад – израда и одбрана 0 0 0 0 8 8
УКУПНО: 4 4 0 12 8 30

Напомена: Студент бира и полаже по један предмет из изборног блока 1и 2, и два предмета из изборног блока 3.

П         Предавања

В         Вежбе

ДОН   Други облици наставе

ИР      Истраживачки рад

СПЕЦИФИКАЦИЈА ПРЕДМЕТА