Студијски програм: ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
Модул: ПРЕХРАМБЕНИ ИНЖЕЊЕРИНГ
I семестар | |||||||
Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
М-ПИ-20-СПИ | Сировине у прехрамбеној индустрији | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 |
М-ПИ-20-ТПХ | Технолошки поступци производње хране | 3 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 |
Изборни блок 1 | |||||||
М-ПИ-20-БЗЖС | Биотехнологија у заштити животне средине | 3 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 |
М-ПИ-20-МСАХ | Методе сензорне анализе хране | ||||||
М-ПИ-20-ФМАХ | Физичке методе анализе хране | ||||||
М-ПИ-20-БХИ | Биохемија хране и исхране | ||||||
Изборни блок 2 | |||||||
М-ПИ-20-ММХ | Методе у микробиологији хране | 3 | 0 | 0 | 3 | 0 | 6 |
М-ПИ-20-ФПТМ | Феномени преноса топлоте и масе | ||||||
М-ПИ-20-ИФИС | Индикатори ефективности интегрисаних система у прехрамбеним погонима | ||||||
М-ПИ-20-МОПК | Моделирање и оптимизација поступка конзервисања топлотом | ||||||
М-ПИ-20-МКР | Методе у контроли квалитета ратарских производа | ||||||
М-ПИ-20-ПТИ | Прехрамбено технолошко инжењерство | ||||||
М-ПИ-20-СП | Стручна пракса | 0 | 0 | 0 | 0 | 6 | 6 |
УКУПНО: | 11 | 6 | 0 | 3 | 6 | 30 | |
II семестар | |||||||
Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
Изборни блок 3 | |||||||
М-ПИ-20-НМЕС | Наука о месу | 4 | 4 | 0 | 4 | 0 | 14 |
М-ПИ-20-ТФМЛ | Технолошка и функционална својства млека | ||||||
М-ПИ-20-САПХ | Сертификација и акредитација у производњи хране | ||||||
М-ПИ-20-ПРИЗ | Процена ризика безбедности хране | ||||||
М-ПИ-20-ТОХ | Топлотна обраде хране | ||||||
М-ПИ-20-ЗХС | Технологија хлађења и смрзавања | ||||||
М-ПИ-20-ПВП | Прерада воћа и поврћа | ||||||
М-ПИ-20-СВИН | Специјална вина | ||||||
М-ПИ-20-ВР | Воћне ракије | ||||||
М-ПИ-20-СПИВ | Специјална пива и нове технологије | ||||||
М-ПИ-20-РАКХ | Нове технологије паковања хране | ||||||
М-ПИ-20-ТТМС | Технологија меса | ||||||
М-ПИ-20-ТТМЛ | Технологија млека | ||||||
М-ПИ-20-ТУЉ | Технологија уља и масти | ||||||
М-ПИ-20-ЗПС | Заслађивачи и производи од скроба | ||||||
М-ПИ-20-ТТКП | Технологија кондиторских производа | ||||||
М-ПИ-20-НТЖБ | Технологије у преради жита и брашна | ||||||
М-ПИ-20-НТПД | Технологије у преради дувана | ||||||
Мастер рад – истраживање | 0 | 0 | 0 | 8 | 0 | 8 | |
Мастер рад – израда и одбрана | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 | 8 | |
УКУПНО: | 4 | 4 | 0 | 12 | 8 | 30 |
Напомена: Студент бира и полаже по један предмет из изборног блока 1и 2, и два предмета из изборног блока 3.
П Предавања
В Вежбе
ДОН Други облици наставе
ИР Истраживачки рад