Навигација

М-ПИ-20-ТТКП - Технологија кондиторских производа

Спецификација предмета
НазивТехнологија кондиторских производа
АкронимМ-ПИ-20-ТТКП
Студијски програмПрехрамбена технологија
МодулПрехрамбени инжењеринг
Тип студијамастер академске студије
Наставник (предавач)
Наставник/сарадник (вежбе)
    Наставник/сарадник (ДОН)
      Број ЕСПБ7.0Статус предметаизборни
      Условљност другим предметимаОблик условљености
      Циљеви изучавања предмета
      Исходи учења (стечена знања)
      Садржај предмета
      Садржај теоријске наставе
      Садржај практичне наставе
      Број часова активне наставе недељно током семестра/триместра/године
      ПредавањаВежбеДОНСтудијски и истраживачки радОстали часови
      222
      Методе извођења наставе
      Оцена знања (максимални број поена 100)
      Предиспитне обавезеПоенаЗавршни испитПоена
      Активности у току предавањаПисмени испит
      Практична наставаУсмени испит
      Пројекти
      Колоквијуми
      Семинари