Навигација

проф. др Јованка Лаличић-Петронијевић

Редовни професор
Катедра за технологију ратарских производа
441-3299
Научна областНаука о преради ратарских сировина
Датум избора 11. јул 2023.

Предмети

О-МХ-20-ТКОН - Технологија кондиторских производа
О-ТР-20-КАФА - Технологија кафе и сродних производа
О-ТР-20-КОНД - Основи производње кондиторских производа
О-ТР-20-ТКОН - Технологија кондиторских производа
О-ТР-20-ШЕЋ - Технологија шећера и скроба
М-ПИ-20-ЗПС - Заслађивачи и производи од скроба
М-ПИ-20-МКР - Методе у контроли квалитета ратарских производа
М-ПИ-20-МР1 - Мастер рад - СИР
М-ПИ-20-СП - Стручна пракса
М-ПИ-20-ТТКП - Технологија кондиторских производа
О-МХ-14-ТКОН - Технологија кондиторских производа
О-ТР-14-КАФА - Технологија кафе и сродних производа
О-ТР-14-КОНД - Основи производње кондиторских производа
О-ТР-14-ТКОН - Технологија кондиторских производа
О-ТР-14-ШЕЋ-13 - Технологија шећера и скроба
О-УБ-14-ТКОН - Технологија кондиторских производа
М-МХ-14-ТТКП - Трендови у технологији кондиторских производа
М-ПИ-14-ЗПС - Заслађивачи и производи од скроба
М-ПИ-14-ТТКП - Трендови у технологији кондиторских производа
М-УБ-14-ТТКП - Трендови у технологији кондиторских производа
М-ХХ-14-ЗСКР - Заслађивачи и производи од скроба
Д-ТХ-14-ДДИ2-13 - Докторска дисертација 2. део
Д-ТХ-14-ДДИ3-13 - Докторска дисертација 3. део
Д-ТХ-14-ДДИ4-13 - Докторска дисертација 4. део
Д-ТХ-14-ДДИ6-13 - Докторска дисертација 6. део
Д-ТХ-14-СИР1-13 - Студијски истраживачки рад 1
Д-ТХ-14-СИР2-13 - Студијски истраживачки рад 2
Д-ТХ-14-СИР3-13 - Студијски истраживачки рад 3
Д-ТХ-14-СИР4-13 - Студијски истраживачки рад 4
Д-ТХ-14-ТКП - Одабрана поглавља из технологије кондиторских производа
Д-ТХ-14-ТШС-13 - Одабрана поглавља из технологије шећера и скроба

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

Bioactivity and Sensory Properties of Probiotic Yogurt Fortified with Apple Pomace Flour

M. Jovanović, M. Petrović, J. Miočinović, S. Zlatanović, J. Laličić-Petronijević, D. Mitić-Ćulafić, S. Gorjanović, Bioactivity and Sensory Properties of Probiotic Yogurt Fortified with Apple Pomace Flour, Foods, Vol. 9, No. 6, pp. 763 - 776, 2020

АуториМарина Јовановић, Марија Петровић, Јелена Миочиновић, Снежана Златановић, Јованка Лаличић-Петронијевић, Драгана Митић-Ћулафић и Станислава Горјановић
Година2020
DOIhttps://doi.org/10.3390/foods9060763
ЧасописFoods
Волумен9
Број6
Страна од763
Страна до776

Viability of probiotic strains Lactobacillus acidophilus NCFM® and Bifidobacteruim lactis HN019 and their impact on sensory and rheological properties of milk and dark chocolates during storage for 180 days

J. Laličić-Petronijević, J. Popov-Raljić, D. Obradović, Z. Radulović, D. Paunović, M. Petrušić, L. Pezo, Viability of probiotic strains Lactobacillus acidophilus NCFM® and Bifidobacteruim lactis HN019 and their impact on sensory and rheological properties of milk and dark chocolates during storage for 180 days, JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS, pp. 541 - 550, 2015

АуториЈованка Лаличић-Петронијевић, Jovanka Popov-Raljić, Dragojlo Obradović, Зорица Радуловић, Dušanka Paunović, Милица Мирковић и Lato Pezo
Година2015
ЧасописJOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS
Страна од541
Страна до550