Навигација

М-УБ-14-ТТКП - Трендови у технологији кондиторских производа

Спецификација предмета
НазивТрендови у технологији кондиторских производа
АкронимМ-УБ-14-ТТКП
Студијски програмПрехрамбена технологија
МодулУправљање безбедношћу и квалитетом хране
Тип студијамастер академске студије
Наставник (предавач)
Наставник/сарадник (вежбе)
    Наставник/сарадник (ДОН)
      Број ЕСПБ8.0Статус предметаизборни
      Условљност другим предметимаОблик условљености
      Циљеви изучавања предмета
      Исходи учења (стечена знања)
      Садржај предмета
      Садржај теоријске наставе
      Садржај практичне наставе
      Број часова активне наставе недељно током семестра/триместра/године
      ПредавањаВежбеДОНСтудијски и истраживачки радОстали часови
      50
      Методе извођења наставе
      Оцена знања (максимални број поена 100)
      Предиспитне обавезеПоенаЗавршни испитПоена
      Активности у току предавањаПисмени испит
      Практична наставаУсмени испит
      Пројекти
      Колоквијуми
      Семинари