Докторске академске студије
Студијски програм: Прехрамбена технологија
| I ГОДИНА | |||||||
| I семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| Д-ТХ-20-МНР | Методе научноистраживачког рада | 3 | 0 | 0 | 3 | 0 | 6 |
| Д-ТХ-20-ЕСТ | Експериментална статистика | 6 | 0 | 0 | 2 | 0 | 10 |
| Д-ТХ-20-ИМА | Инструменталне методе анализе | 6 | 0 | 0 | 1 | 0 | 7 |
| Д-ТХ-20-ММА | Микробиолошке методе анализе | 6 | 0 | 0 | 1 | 0 | 7 |
| УКУПНО: | 21 | 0 | 0 | 7 | 0 | 30 | |
| II семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| Изборни блок 1 | |||||||
| Д-ТХ-20-ТРА | Хемијске и биохемијске трансформације производа анималног порекла | 5 | 0 | 0 | 3 | 0 | 12 |
| Д-ТХ-20-ТРБ | Хемијске и биохемијске трансформације производа биљног порекла | ||||||
| Д-ТХ-20-ВКТМ | Микробиологија хране и предиктивна микробиологија | ||||||
| Д-ТХ-20-ИНБХ | Ин виво, ин витро и ин силицо приступи у безбедности хране | ||||||
| Д-ТХ-20-ВКСА | Виши курс сензорне анализе хране | ||||||
| Д-ТХ-20-ТСАП | Технолошка својства сировина анималног порекла | ||||||
| Изборни блок 2 | |||||||
| Д-ТХ-20-ПТИ | Прехрамбено-технолошко инжењерство | 5 | 0 | 0 | 3 | 0 | 12 |
| Д-ТХ-20-КОРХ | Виши курс органске хемије | ||||||
| Д-ТХ-20-ГЕМ | Генетика микроорганизама | ||||||
| Д-ТХ-20-МЕМП | Мембрански процеси у прехрамбеној индустрији | ||||||
| Д-ТХ-20-ИУК | Инжењеринг управљања квалитетом у производњи хране | ||||||
| Одабрана поглавља из обраде сировина анималног порекла | |||||||
| Д-ТХ-20-ДД1НИР | Докторска дисертација 1 НИР | 0 | 0 | 0 | 10 | 0 | 5 |
| УКУПНО: | 10 | 0 | 0 | 16 | 0 | 30 | |
| II ГОДИНА | |||||||
| III семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| Изборни блок 3 | |||||||
| Д-ТХ-20-ТХЛ | Одабрана поглавља из технологије хлађења и смрзавања прехрамбених производа | 6 | 0 | 0 | 4 | 0 | 10 |
| Д-ТХ-20-ТВС | Одабрана поглавља из технологије воћних сокова и освежавајућих безалкохолних пића | ||||||
| Д-ТХ-20-ТГХ | Одабрана поглавља из технологије готове хране | ||||||
| Д-ТХ-20-ТСП | Одабрана поглавља из технологије слада и пива | ||||||
| Д-ТХ-20-ТВИ | Одабрана поглавља из технологије вина | ||||||
| Д-ТХ-20-ТЈП | Одабрана поглавља из технологије јаких алкохолних пића | ||||||
| Одабрана поглавља из технологије прераде жита и брашна | |||||||
| Одабрана поглавља из технологије шећера и скроба | |||||||
| Одабрана поглавља из технологије уља и масти | |||||||
| Одабрана поглавља из технологије кондиторских производа | |||||||
| Проблеми, изазови и трендови у технологији дувана | |||||||
| Д-ТХ-20-ТКАП | Одабрана поглавља из технологије и квалитета производа анималног порекла | ||||||
| Д-ТХ-20-ОПТМ | Одабрана поглавља из технолошке микробиологије | ||||||
| Д-ТХ-20-ПТБ | Одабрана поглавља из прехрамбено-технолошке биохемије | ||||||
| Д-ТХ-20-УБХ | Одабрана поглавља из управљања безбедношћу у производњи хране | ||||||
| Д-ТХ-20-УКХ | Одабрана поглавља из управљања квалитетом у производњи хране | ||||||
| Д-ТХ-20-УЖС | Одабрана поглавља из заштите животне средине у прехрамбеној индустрији | ||||||
| Д-ТХ-20-ХБКП | Хемијска и биохемијска карактеризација природних полисахаридних и полифенолних једњења | ||||||
| Д-ТХ-20-ТВП | Одабрана поглавља из технологије воћа и поврћа | ||||||
| Докторска дисертација 2 НИР | 0 | 0 | 0 | 10 | 0 | 10 | |
| Докторска дисертација 1 - израда и одбрана | 0 | 0 | 0 | 0 | 10 | 10 | |
| УКУПНО: | 6 | 0 | 0 | 14 | 10 | 30 | |
| IV семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| Докторска дисертација 3 НИР | 0 | 0 | 0 | 20 | 0 | 10 | |
| Докторска дисертација 2 - израда и одбрана | 0 | 0 | 0 | 0 | 10 | 20 | |
| УКУПНО: | 0 | 0 | 0 | 20 | 10 | 30 | |
| III ГОДИНА | |||||||
| V семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| Докторска дисертација 4 НИР | 0 | 0 | 0 | 20 | 0 | 10 | |
| Докторска дисертација 3 - израда и одбрана | 0 | 0 | 0 | 0 | 10 | 20 | |
| УКУПНО: | 0 | 0 | 0 | 20 | 10 | 30 | |
| VI семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| Докторска дисертација 5 НИР | 0 | 0 | 0 | 20 | 0 | 10 | |
| Докторска дисертација 4 - израда и одбрана | 0 | 0 | 0 | 0 | 10 | 20 | |
| УКУПНО: | 0 | 0 | 0 | 20 | 10 | 30 | |
Напомена: Студент бира и полаже један од предмета из сваког изборног блока.
П Предавања
В Вежбе
ДОН Други облици наставе
ИР Истраживачки рад
