Навигација

М-ПИ-20-ЗХС - Технологија хлађења и смрзавања

Спецификација предмета
НазивТехнологија хлађења и смрзавања
АкронимМ-ПИ-20-ЗХС
Студијски програмПрехрамбена технологија
МодулПрехрамбени инжењеринг
Тип студијамастер академске студије
Наставник (предавач)
Наставник/сарадник (вежбе)
Наставник/сарадник (ДОН)
    Број ЕСПБ7.0Статус предметаизборни
    Условљност другим предметимаОблик условљености
    Циљеви изучавања предмета
    Исходи учења (стечена знања)
    Садржај предмета
    Садржај теоријске наставе
    Садржај практичне наставе
    Број часова активне наставе недељно током семестра/триместра/године
    ПредавањаВежбеДОНСтудијски и истраживачки радОстали часови
    222
    Методе извођења наставе
    Оцена знања (максимални број поена 100)
    Предиспитне обавезеПоенаЗавршни испитПоена
    Активности у току предавањаПисмени испит
    Практична наставаУсмени испит
    Пројекти
    Колоквијуми
    Семинари