Студијски програм: ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
Модул: МИКРОБИОЛОГИЈА ХРАНЕ И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
I семестар | |||||||
Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
М-МХ-20-СПИ | Сировине у прехрамбеној индустрији | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 |
М-МХ-20-ТПХ | Технолошки поступци производње хране | 3 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 |
М-МХ-20-ММХ | Методе у микробиологији хране | 3 | 0 | 0 | 3 | 0 | 6 |
Изборни блок 1 | |||||||
М-МХ-20-БЗЖС | Биотехнологија у заштити животне средине | 3 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 |
М-МХ-20-МСАХ | Методе сензорне анализе хране | ||||||
М-МХ-20-ФМАХ | Физичке методе анализе хране | ||||||
М-МХ-20-БХИ | Биохемија хране и исхране | ||||||
М-МХ-20-СП | Стручна пракса | 0 | 0 | 0 | 0 | 6 | 6 |
УКУПНО: | 11 | 6 | 0 | 3 | 6 | 30 | |
II семестар | |||||||
Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
Изборни блок 2 | |||||||
М-МХ-20-ИМИК | Индустријска микробиологија | 6 | 0 | 4 | 4 | 0 | 14 |
М-МХ-20-ПМХ | Патогени микроорганизми у храни | ||||||
М-МХ-20-ПФХ | Пробиотици у производњи функционалне хране | ||||||
М-МХ-20-БММ | Примена биоактивних материја микробиолошког порекла | ||||||
М-МХ-20-ЕМИК | Еколошка микробиологија | ||||||
М-МХ-20-ПМЖС | Патогени микроорганизми у животној средини | ||||||
М-МХ-20-МТОВ | Микробиолошки третман отпадних вода | ||||||
М-МХ-20-БАО | Биоконверзија агроиндустријског отпада | ||||||
Мастер рад – истраживање | 0 | 0 | 0 | 8 | 0 | 8 | |
Мастер рад – израда и одбрана | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 | 8 | |
УКУПНО: | 6 | 0 | 4 | 12 | 8 | 30 |
Напомена: Студент бира и полаже један предмет из изборног блока 1 и два предмета из изборног блока 2.
П Предавања
В Вежбе
ДОН Други облици наставе
ИР Истраживачки рад