Навигација

Модул: МИКРОБИОЛОГИЈА ХРАНЕ И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

I семестар
Шифра Назив предмета Фонд часова ЕСПБ
П В ДОН ИР ОСТАЛО
М-МХ-20-СПИ Сировине у прехрамбеној индустрији 2 2 0 0 0 6
М-МХ-20-ТПХ Технолошки поступци производње хране 3 2 0 0 0 6
М-МХ-20-ММХ Методе у микробиологији хране 3 0 0 3 0 6
Изборни блок 1
М-МХ-20-БЗЖС Биотехнологија у заштити животне средине 3 2 0 0 0 6
М-МХ-20-МСАХ Методе сензорне анализе хране
М-МХ-20-ФМАХ Физичке методе анализе хране
М-МХ-20-БХИ Биохемија хране и исхране
М-МХ-20-СП Стручна пракса 0 0 0 0 6 6
УКУПНО: 11 6 0 3 6 30
II семестар
Шифра Назив предмета Фонд часова ЕСПБ
П В ДОН ИР ОСТАЛО
Изборни блок 2
М-МХ-20-ИМИК Индустријска микробиологија 6 0 4 4 0 14
М-МХ-20-ПМХ Патогени микроорганизми у храни
М-МХ-20-ПФХ Пробиотици у производњи функционалне хране
М-МХ-20-БММ Примена биоактивних материја микробиолошког порекла
М-МХ-20-ЕМИК Еколошка микробиологија
М-МХ-20-ПМЖС Патогени микроорганизми у животној средини
М-МХ-20-МТОВ Микробиолошки третман отпадних вода
М-МХ-20-БАО Биоконверзија агроиндустријског отпада
  Мастер рад – истраживање 0 0 0 8 0 8
  Мастер рад – израда и одбрана 0 0 0 0 8 8
УКУПНО: 6 0 4 12 8 30

 

Напомена: Студент бира и полаже један предмет из изборног блока 1 и два предмета из  изборног блока 2.

П         Предавања

В         Вежбе

ДОН   Други облици наставе

ИР      Истраживачки рад

СПЕЦИФИКАЦИЈА ПРЕДМЕТА