проф. др Стева Левић
441-3437 | |
Научна област | Биохемија |
---|---|
Датум избора | 25. новембар 2021. |
Предмети
Библиографија
Радови у часописима са SCI листе
High Heat Treatment of Goat Cheese Milk. The Effect on Sensory Profile, Consumer Acceptance and Microstructure of Cheese
Z. Miloradović, N. Tomić, N. Kljajević, S. Lević, V. Pavlović, M. Blažić, J. Miočinović, High Heat Treatment of Goat Cheese Milk. The Effect on Sensory Profile, Consumer Acceptance and Microstructure of Cheese, Foods, Vol. 10, No. 5, pp. 1116 - 1128, 2021
Аутори | Зорана Милорадовић, Никола Томић, Немања Кљајевић, Стева Левић, Владимир Павловић, Маријана Блажић и Јелена Миочиновић |
---|---|
Година | 2021 |
DOI | https://doi.org/10.3390/foods10051116 |
Часопис | Foods |
Волумен | 10 |
Број | 5 |
Страна од | 1116 |
Страна до | 1128 |
Polyphenol bioaccessibility and antioxidant properties of in vitro digested spray-dried thermally-treated skimmed goat milk enriched with pollen
A. Kostić, D. Milinčić, N. Stanisavljević, U. Gašić, S. Lević, M. Kojić, Ž. Tešić, V. Nedović, M. Barać, M. Pešić, Polyphenol bioaccessibility and antioxidant properties of in vitro digested spray-dried thermally-treated skimmed goat milk enriched with pollen, FOOD CHEMISTRY, Vol. 351, pp. 129310 - 129310, Jul, 2021
Аутори | Александар Костић, Данијел Милинчић, Немања Станисављевић, Урош Гашић, Стева Левић, Милан Којић, Живослав Тешић, Виктор Недовић, Мирољуб Бараћ и Мирјана Пешић |
---|---|
Година | 2021 |
DOI | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129310 |
Часопис | FOOD CHEMISTRY |
Волумен | 351 |
Страна од | 129310 |
Страна до | 129310 |
Rheology and Microstructures of Rennet Gels from Differently Heated Goat Milk
Z. Miloradović, N. Kljajević, J. Miočinović, S. Lević, V. Pavlović, M. Blažić, P. Puđa, Rheology and Microstructures of Rennet Gels from Differently Heated Goat Milk, Foods, Vol. 9, No. 3, pp. 283 - 293, 2020
Аутори | Зорана Милорадовић, Немања Кљајевић, Јелена Миочиновић, Стева Левић, Владимир Павловић, Маријана Блажић и Предраг Пуђа |
---|---|
Година | 2020 |
DOI | https://doi.org/10.3390/foods9030283 |
Часопис | Foods |
Волумен | 9 |
Број | 3 |
Страна од | 283 |
Страна до | 293 |
Nutritional and techno-functional properties of monofloral bee-collected sunflower (Helianthus annuus L.) pollen
A. Kostić, D. Milinčić, B. Špirović Trifunović, S. Stanojević, S. Lević, N. Nedić, V. Nedović, Ž. Tešić, M. Pešić, Nutritional and techno-functional properties of monofloral bee-collected sunflower (Helianthus annuus L.) pollen, Emirates Journal of Food and Agriculture, Vol. 32, No. 11, pp. 768 - 777, Nov, 2020
Аутори | Александар Костић, Данијел Милинчић, Бојана Шпировић Трифуновић, Слађана Станојевић, Стева Левић, Небојша Недић, Виктор Недовић, Живослав Тешић и Мирјана Пешић |
---|---|
Година | 2020 |
DOI | http://dx.doi.org/10.9755/ejfa.2020.v32.i11.2188 |
Часопис | Emirates Journal of Food and Agriculture |
Волумен | 32 |
Број | 11 |
Страна од | 768 |
Страна до | 777 |
Leaf glandular trichomes of micropropagated Inula britannica–Effect of sucrose on trichome density, distribution and chemical profile
J. Stanojković, S. Todorović, I. Pećinar, S. Lević, S. Ćalić, D. Janošević, Leaf glandular trichomes of micropropagated Inula britannica–Effect of sucrose on trichome density, distribution and chemical profile, INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, pp. 1 - 8, 2020
Аутори | Jelena Stanojković, Slađana Todorović, Илинка Пећинар, Стева Левић, S Ćalić и Dušica Janošević |
---|---|
Година | 2020 |
DOI | doi.org/10.1016/j.indcrop.2020.113101 |
Часопис | INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS |
Страна од | 1 |
Страна до | 8 |
Biological potential of extracts of the wild edible Basidiomycete mushroom Grifola frondosa
A. Klaus, M. Kozarski, N. Todorovic, D. Jakovljevic, Z. Zizak, V. Pavlović, S. Lević, M. Nikšić, LJLD. Van Griensven, Biological potential of extracts of the wild edible Basidiomycete mushroom Grifola frondosa, FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, Vol. 67, pp. 272 - 283, 2015
Аутори | Анита Клаус, Маја Козарски, Nina Todorovic, Dragica Jakovljevic, Zeljko Zizak, Владимир Павловић, Стева Левић, Miomir Nikšić и Leo JLD Van Griensven |
---|---|
Година | 2015 |
Часопис | FOOD RESEARCH INTERNATIONAL |
Волумен | 67 |
Страна од | 272 |
Страна до | 283 |
The utilisation of grapeseed oil in improving the quality of dry fermented sausages
S. Stajić, Д. Живковић, V. Tomović, В. Недовић, M. Perunović, С. Левић, N. Kovjanić, N. Stanišić, The utilisation of grapeseed oil in improving the quality of dry fermented sausages, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 49, No. 11, pp. 2356 - 2363, 2014
Аутори | Славиша Стајић, Душан Живковић, Vladimir Tomović, Виктор Недовић, Marija Perunović, Стева Левић, Nataša Kovjanić и Nikola Stanišić |
---|---|
Година | 2014 |
DOI | https://doi:10.1111/ijfs.12555 |
Часопис | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
Волумен | 49 |
Број | 11 |
Страна од | 2356 |
Страна до | 2363 |
Радови у часописима ван SCI листе
Dietary intake and health risk assessment of essential and toxic elements in pepper (Capsicum annuum).
Milica Lučić, Andrijana Miletić, Aleksandra Savić, Steva Lević, Ivana Sredović Ignjatović, Antonije Onjia, Dietary intake and health risk assessment of essential and toxic elements in pepper (Capsicum annuum)., JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, Vol. 111, pp. 104598 - /, 2022
Аутори | Милица Лучић, Андријана Милетић, Александра Савић, Стева Левић, Ивана Средовић Игњатовић и Антоније Оњиа |
---|---|
Година | 2022 |
DOI | https://doi.org/10.1016/j.jfca.2022.104598 |
Часопис | JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS |
Волумен | 111 |
Страна од | 104598 |
Страна до | / |
Skimmed goat milk powder enriched with grape pomace seed extract: Phenolics and protein characterization and antioxidant properties
D. Milinčić, A. Kostić, U. Gašić, S. Lević, S. Stanojević, M. Barać, Ž. Tešić, V. Nedović, M. Pešić, Skimmed goat milk powder enriched with grape pomace seed extract: Phenolics and protein characterization and antioxidant properties, Biomolecules, Vol. 11, No. 7, pp. 965 - 965, Jul, 2021
Аутори | Данијел Милинчић, Александар Костић, Урош Гашић, Стева Левић, Слађана Станојевић, Мирољуб Бараћ, Живослав Тешић, Виктор Недовић и Мирјана Пешић |
---|---|
Година | 2021 |
DOI | https://doi.org/10.3390/biom11070965 |
Часопис | Biomolecules |
Волумен | 11 |
Број | 7 |
Страна од | 965 |
Страна до | 965 |
Primena Ramanove spektroskopije u cilju utvrđivanja uticaja herbicida na sadržaj karotenoida u listovima Chenopodium album i Abutilon theophrasti
F. Vranješ, I. Pećinar, S. Lević, S. Vrbničanin, D. Božić, Primena Ramanove spektroskopije u cilju utvrđivanja uticaja herbicida na sadržaj karotenoida u listovima Chenopodium album i Abutilon theophrasti, Acta Herbologica, pp. 63 - 72, 2020
Аутори | Filip Vranješ, Илинка Пећинар, Стева Левић, Сава Врбничанин и Драгана Божић |
---|---|
Година | 2020 |
DOI | doi.org/10.5937/29actaherb-26835 |
Часопис | Acta Herbologica |
Страна од | 63 |
Страна до | 72 |
Physico-Chemical Characteristics and Sensory Quality of Dry Fermented Sausages with Flaxseed Oil Preparations
S. Stajić, N. Stanišić, С. Левић, V. Tomović, S. Lilić, D. Vranić, M. Jokanović, Д. Живковић, Physico-Chemical Characteristics and Sensory Quality of Dry Fermented Sausages with Flaxseed Oil Preparations, Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol. 68, No. 4, pp. 367 - 375, 2018
Аутори | Славиша Стајић, Nikola Stanišić, Стева Левић, Vladimir Tomović, Slobodan Lilić, Danijela Vranić, Marija Jokanović и Душан Живковић |
---|---|
Година | 2018 |
DOI | https://doi:10.1080/1828051X.2018.1443287 |
Часопис | Polish Journal of Food and Nutrition Sciences |
Волумен | 68 |
Број | 4 |
Страна од | 367 |
Страна до | 375 |