Навигација

проф. др Владимир Павловић

Редовни професор
Катедра за математику и физику
441-3445
Научна областФизика
Датум избора 16. мај 2012.

Предмети

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

High Heat Treatment of Goat Cheese Milk. The Effect on Sensory Profile, Consumer Acceptance and Microstructure of Cheese

Z. Miloradović, N. Tomić, N. Kljajević, S. Lević, V. Pavlović, M. Blažić, J. Miočinović, High Heat Treatment of Goat Cheese Milk. The Effect on Sensory Profile, Consumer Acceptance and Microstructure of Cheese, Foods, Vol. 10, No. 5, pp. 1116 - 1128, 2021

АуториЗорана Милорадовић, Никола Томић, Немања Кљајевић, Стева Левић, Владимир Павловић, Маријана Блажић и Јелена Миочиновић
Година2021
DOIhttps://doi.org/10.3390/foods10051116
ЧасописFoods
Волумен10
Број5
Страна од1116
Страна до1128

Rheology and Microstructures of Rennet Gels from Differently Heated Goat Milk

Z. Miloradović, N. Kljajević, J. Miočinović, S. Lević, V. Pavlović, M. Blažić, P. Puđa, Rheology and Microstructures of Rennet Gels from Differently Heated Goat Milk, Foods, Vol. 9, No. 3, pp. 283 - 293, 2020

АуториЗорана Милорадовић, Немања Кљајевић, Јелена Миочиновић, Стева Левић, Владимир Павловић, Маријана Блажић и Предраг Пуђа
Година2020
DOIhttps://doi.org/10.3390/foods9030283
ЧасописFoods
Волумен9
Број3
Страна од283
Страна до293

Biological potential of extracts of the wild edible Basidiomycete mushroom Grifola frondosa

A. Klaus, M. Kozarski, N. Todorovic, D. Jakovljevic, Z. Zizak, V. Pavlović, S. Lević, M. Nikšić, LJLD. Van Griensven, Biological potential of extracts of the wild edible Basidiomycete mushroom Grifola frondosa, FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, Vol. 67, pp. 272 - 283, 2015

АуториАнита Клаус, Маја Козарски, Nina Todorovic, Dragica Jakovljevic, Zeljko Zizak, Владимир Павловић, Стева Левић, Miomir Nikšić и Leo JLD Van Griensven
Година2015
ЧасописFOOD RESEARCH INTERNATIONAL
Волумен67
Страна од272
Страна до283

Радови у часописима ван SCI листе

Microstructure of kajmak skin layer made during kajmak production

M. Radovanović, A. Nedeljković, J. Miočinović, V. Pavlović, P. Puđa, Microstructure of kajmak skin layer made during kajmak production, MLJEKARSTVO, Vol. 70, No. 3, pp. 150 - 161, 2020

АуториМира Радовановић, Александар Недељковић, Јелена Миочиновић, Владимир Павловић и Предраг Пуђа
Година2020
DOIhttps://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0302
ЧасописMLJEKARSTVO
Волумен70
Број3
Страна од150
Страна до161