проф. др Владимир Павловић
441-3445 | |
Научна област | Физика |
---|---|
Датум избора | 16. мај 2012. |
Предмети
Библиографија
Радови у часописима са SCI листе
High Heat Treatment of Goat Cheese Milk. The Effect on Sensory Profile, Consumer Acceptance and Microstructure of Cheese
Z. Miloradović, N. Tomić, N. Kljajević, S. Lević, V. Pavlović, M. Blažić, J. Miočinović, High Heat Treatment of Goat Cheese Milk. The Effect on Sensory Profile, Consumer Acceptance and Microstructure of Cheese, Foods, Vol. 10, No. 5, pp. 1116 - 1128, 2021
Аутори | Зорана Милорадовић, Никола Томић, Немања Кљајевић, Стева Левић, Владимир Павловић, Маријана Блажић и Јелена Миочиновић |
---|---|
Година | 2021 |
DOI | https://doi.org/10.3390/foods10051116 |
Часопис | Foods |
Волумен | 10 |
Број | 5 |
Страна од | 1116 |
Страна до | 1128 |
Rheology and Microstructures of Rennet Gels from Differently Heated Goat Milk
Z. Miloradović, N. Kljajević, J. Miočinović, S. Lević, V. Pavlović, M. Blažić, P. Puđa, Rheology and Microstructures of Rennet Gels from Differently Heated Goat Milk, Foods, Vol. 9, No. 3, pp. 283 - 293, 2020
Аутори | Зорана Милорадовић, Немања Кљајевић, Јелена Миочиновић, Стева Левић, Владимир Павловић, Маријана Блажић и Предраг Пуђа |
---|---|
Година | 2020 |
DOI | https://doi.org/10.3390/foods9030283 |
Часопис | Foods |
Волумен | 9 |
Број | 3 |
Страна од | 283 |
Страна до | 293 |
Biological potential of extracts of the wild edible Basidiomycete mushroom Grifola frondosa
A. Klaus, M. Kozarski, N. Todorovic, D. Jakovljevic, Z. Zizak, V. Pavlović, S. Lević, M. Nikšić, LJLD. Van Griensven, Biological potential of extracts of the wild edible Basidiomycete mushroom Grifola frondosa, FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, Vol. 67, pp. 272 - 283, 2015
Аутори | Анита Клаус, Маја Козарски, Nina Todorovic, Dragica Jakovljevic, Zeljko Zizak, Владимир Павловић, Стева Левић, Miomir Nikšić и Leo JLD Van Griensven |
---|---|
Година | 2015 |
Часопис | FOOD RESEARCH INTERNATIONAL |
Волумен | 67 |
Страна од | 272 |
Страна до | 283 |
Радови у часописима ван SCI листе
Microstructure of kajmak skin layer made during kajmak production
M. Radovanović, A. Nedeljković, J. Miočinović, V. Pavlović, P. Puđa, Microstructure of kajmak skin layer made during kajmak production, MLJEKARSTVO, Vol. 70, No. 3, pp. 150 - 161, 2020
Аутори | Мира Радовановић, Александар Недељковић, Јелена Миочиновић, Владимир Павловић и Предраг Пуђа |
---|---|
Година | 2020 |
DOI | https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0302 |
Часопис | MLJEKARSTVO |
Волумен | 70 |
Број | 3 |
Страна од | 150 |
Страна до | 161 |