Навигација

проф. др Никола Томић

Редовни професор
Катедра за управљање безбедношћу и квалитетом хране
441-3456
Научна областУправљање безбедношћу и квалитетом хране
Датум избора 20. септембар 2022.

Предмети

О-КВ-20-СА - Сензорна анализа
О-МХ-20-СА - Сензорна анализа
О-ТР-20-СА - Сензорна анализа
О-УБ-20-ККЛ - Контрола квалитета лабораторије
О-УБ-20-СА - Сензорна анализа
М-МХ-20-МСАХ - Методе сензорне анализе хране
М-ПИ-20-МР1 - Мастер рад - СИР
М-ПИ-20-МСАХ - Методе сензорне анализе хране
М-ПИ-20-СП - Стручна пракса
М-ХХ-20-МСАХ - Методе сензорне анализе хране
C-ТМ-20-ККЛ - Контрола квалитета у лабораторији
C-ХХ-20-ККЛ - Контрола квалитета у лабораторији
Д-ТХ-20-ВКСА - Виши курс сензорне анализе хране
Д-ТХ-20-УКХ - Одабрана поглавља из управљања квалитетом у производњи хране
О-КВ-14-СА-13 - Сензорна анализа
О-КВ-14-УБЕЗ-13 - Управљање безбедношћу у производњи хране
О-МХ-14-СА - Сензорна анализа
О-МХ-14-УБЕЗ - Управљање безбедношћу у производњи хране
О-ТА-14-СА-13 - Сензорна анализа
О-ТА-14-УБЕЗ-13 - Управљање безбедношћу у производњи хране
О-ТР-14-СА-13 - Сензорна анализа
О-ТР-14-УБЕЗ-13 - Управљање безбедношћу у производњи хране
О-УБ-14-ОПХ - Опасности у производњи хране
О-УБ-14-ПО2-10 - Практична обука 2
О-УБ-14-ПО3-13 - Практична обука 3
О-УБ-14-СА-12 - Сензорна анализа
О-УБ-14-УБЕЗ-13 - Управљање безбедношћу у производњи хране
О-УБ-14-УДОК-13 - Управљање документима у производњи хране
М-ПИ-14-МСАХ - Методе сензорнe анализа хране
М-УБ-14-МСАХ - Методе сензорнe анализа хране
C-ХХ-14-ППСА - Принципи и пракса сензорне анализе хране
Д-ТХ-14-ВКСА - Виши курс сензорне анализе хране
Д-ТХ-14-ДДИ2-13 - Докторска дисертација 2. део
Д-ТХ-14-ДДИ3-13 - Докторска дисертација 3. део
Д-ТХ-14-ДДИ4-13 - Докторска дисертација 4. део
Д-ТХ-14-ДДИ6-13 - Докторска дисертација 6. део
Д-ТХ-14-СИР1-13 - Студијски истраживачки рад 1
Д-ТХ-14-СИР2-13 - Студијски истраживачки рад 2
Д-ТХ-14-СИР3-13 - Студијски истраживачки рад 3
Д-ТХ-14-СИР4-13 - Студијски истраживачки рад 4
Д-ТХ-14-УКХ-13 - Одабрана поглавља из управљања квалитетом у производњи хране

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

High Heat Treatment of Goat Cheese Milk. The Effect on Sensory Profile, Consumer Acceptance and Microstructure of Cheese

Z. Miloradović, N. Tomić, N. Kljajević, S. Lević, V. Pavlović, M. Blažić, J. Miočinović, High Heat Treatment of Goat Cheese Milk. The Effect on Sensory Profile, Consumer Acceptance and Microstructure of Cheese, Foods, Vol. 10, No. 5, pp. 1116 - 1128, 2021

АуториЗорана Милорадовић, Никола Томић, Немања Кљајевић, Стева Левић, Владимир Павловић, Маријана Блажић и Јелена Миочиновић
Година2021
DOIhttps://doi.org/10.3390/foods10051116
ЧасописFoods
Волумен10
Број5
Страна од1116
Страна до1128

Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage

N. Tomić, D. Radivojević, J. Milivojević, I. Djekic, N. Šmigić, Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, No. 112, pp. 233 - 244, 2016

АуториНикола Томић, Драган Радивојевић, Јасминка Миливојевић, Илија Ђекић и Нада Шмигић
Година2016
ЧасописPOSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY
Број112
Страна од233
Страна до244