проф. др Никола Томић
Редовни професор
Катедра за управљање безбедношћу и квалитетом хране
441-3456 | |
Научна област | Управљање безбедношћу и квалитетом хране |
---|---|
Датум избора | 20. септембар 2022. |
Предмети
Библиографија
Радови у часописима са SCI листе
High Heat Treatment of Goat Cheese Milk. The Effect on Sensory Profile, Consumer Acceptance and Microstructure of Cheese
Z. Miloradović, N. Tomić, N. Kljajević, S. Lević, V. Pavlović, M. Blažić, J. Miočinović, High Heat Treatment of Goat Cheese Milk. The Effect on Sensory Profile, Consumer Acceptance and Microstructure of Cheese, Foods, Vol. 10, No. 5, pp. 1116 - 1128, 2021
Аутори | Зорана Милорадовић, Никола Томић, Немања Кљајевић, Стева Левић, Владимир Павловић, Маријана Блажић и Јелена Миочиновић |
---|---|
Година | 2021 |
DOI | https://doi.org/10.3390/foods10051116 |
Часопис | Foods |
Волумен | 10 |
Број | 5 |
Страна од | 1116 |
Страна до | 1128 |
Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage
N. Tomić, D. Radivojević, J. Milivojević, I. Djekic, N. Šmigić, Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, No. 112, pp. 233 - 244, 2016
Аутори | Никола Томић, Драган Радивојевић, Јасминка Миливојевић, Илија Ђекић и Нада Шмигић |
---|---|
Година | 2016 |
Часопис | POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY |
Број | 112 |
Страна од | 233 |
Страна до | 244 |