О-УБ-14-ОПХ - Опасности у производњи хране
Спецификација предмета | ||||
---|---|---|---|---|
Назив | Опасности у производњи хране | |||
Акроним | О-УБ-14-ОПХ | |||
Студијски програм | Прехрамбена технологија | |||
Модул | Управљање безбедношћу и квалитетом у производњи хране | |||
Тип студија | основне академске студије | |||
Наставник (предавач) | ||||
Наставник/сарадник (вежбе) | ||||
Наставник/сарадник (ДОН) | ||||
Број ЕСПБ | 6.0 | Статус предмета | обавезан | |
Условљност другим предметима | Облик условљености | |||
Циљеви изучавања предмета | ||||
Исходи учења (стечена знања) | ||||
Садржај предмета | ||||
Садржај теоријске наставе | ||||
Садржај практичне наставе | ||||
Број часова активне наставе недељно током семестра/триместра/године | ||||
Предавања | Вежбе | ДОН | Студијски и истраживачки рад | Остали часови |
4 | 2 | |||
Методе извођења наставе | ||||
Оцена знања (максимални број поена 100) | ||||
Предиспитне обавезе | Поена | Завршни испит | Поена | |
Активности у току предавања | Писмени испит | |||
Практична настава | Усмени испит | |||
Пројекти | ||||
Колоквијуми | ||||
Семинари |