Навигација

проф. др Нада Шмигић

Редовни професор
Катедра за управљање безбедношћу и квалитетом хране
441-3427
Термини испитаPRVI DODATNI ISPITNI ROK za sve ispite, četvrtak 19.9.2024. god. u 9h, 39/V sprat. DRUGI DODATNI ISPITNI ROK za sve ispite, četvrtak 03.10.2024. god. u 9h, 39/V sprat Predmetni nastavnik: Prof. dr Nada Šmigić
Научна областУправљање безбедношћу и квалитетом хране
Датум избора 7. јул 2021.

Предмети

О-КВ-20-УБЕЗ - Управљање безбедношћу у производњи хране
О-МХ-20-УБЕЗ - Управљање безбедношћу у производњи хране
О-ТА-20-УБЕЗ - Управљање безбедношћу у производњи хране
О-УБ-20-НРХР - Нормативно регулисање безбедности и квалитета хране
О-УБ-20-СПР - Стручна пракса
О-УБ-20-УБЕЗ - Управљање безбедношћу у производњи хране
О-УБ-20-УБХ - Увод у безбедност хране
М-ПИ-20-МР1 - Мастер рад - СИР
М-ПИ-20-САПХ - Сертификација и акредитација у производњи хране
М-ПИ-20-СП - Стручна пракса
C-ТМ-20-ККЛ - Контрола квалитета у лабораторији
C-ХХ-20-ККЛ - Контрола квалитета у лабораторији
Д-ТХ-20-УБХ - Одабрана поглавља из управљања безбедношћу у производњи хране
О-КВ-14-УБЕЗ-13 - Управљање безбедношћу у производњи хране
О-МХ-14-УБЕЗ - Управљање безбедношћу у производњи хране
О-ТА-14-НРБ - Нормативно регулисање безбедности и квалитета хране
О-ТА-14-УБЕЗ-13 - Управљање безбедношћу у производњи хране
О-ТР-14-УБЕЗ-13 - Управљање безбедношћу у производњи хране
О-УБ-14-НРХР-13 - Нормативно регулисање безбедности и квалитета хране
О-УБ-14-ОПХ - Опасности у производњи хране
О-УБ-14-ОРАЛ - Организација рада и акредитација лабораторија
О-УБ-14-ПО1-13 - Практична обука 1
О-УБ-14-УБЕЗ-13 - Управљање безбедношћу у производњи хране
О-УБ-14-УТТР - Управљање техничко-технолошким ресурсима
М-УБ-14-САПИ - Сертификација и акредитација у прехрамбеној индустрији
М-УБ-14-СИР - Студијски истраживачки рад
М-ХХ-14-САПИ - Сертификација и акредитација у прехрамбеној индустрији
C-ТМ-14-ККЛ - Контрола квалитета у лабораторији
C-ХХ-14-ККЛ - Контрола квалитета у лабораторији
Д-ТХ-14-ДДИ2-13 - Докторска дисертација 2. део
Д-ТХ-14-ДДИ3-13 - Докторска дисертација 3. део
Д-ТХ-14-ДДИ4-13 - Докторска дисертација 4. део
Д-ТХ-14-ДДИ6-13 - Докторска дисертација 6. део
Д-ТХ-14-СИР1-13 - Студијски истраживачки рад 1
Д-ТХ-14-СИР2-13 - Студијски истраживачки рад 2
Д-ТХ-14-СИР3-13 - Студијски истраживачки рад 3
Д-ТХ-14-СИР4-13 - Студијски истраживачки рад 4
Д-ТХ-14-УБХ-13 - Одабрана поглавља из управљања безбедношћу у производњи хране

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

Serbian, Croatian and Spanish consumers' beliefs towards artisan cheese

Z. Miloradović, M. Blažić, I. Barukčić, M. Furnols, N. Šmigić, I. Tomašević, J. Miočinović, Serbian, Croatian and Spanish consumers' beliefs towards artisan cheese, BRITISH FOOD JOURNAL, pp. 1 - 17, 2021

АуториЗорана Милорадовић, Маријана Блажић, Ирена Барукчић, Maria Furnols, Нада Шмигић, Игор Томашевић и Јелена Миочиновић
Година2021
DOIhttps://doi.org/10.1108/BFJ-04-2021-0409
ЧасописBRITISH FOOD JOURNAL
Страна од1
Страна до17

Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage

N. Tomić, D. Radivojević, J. Milivojević, I. Djekic, N. Šmigić, Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, No. 112, pp. 233 - 244, 2016

АуториНикола Томић, Драган Радивојевић, Јасминка Миливојевић, Илија Ђекић и Нада Шмигић
Година2016
ЧасописPOSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY
Број112
Страна од233
Страна до244

Радови у часописима ван SCI листе

The application of Failure Mode Effects Analysis in the long supply chain-A case study of ultra filtrated milk cheese

B. Aleksić, I. Djekic, J. Miočinović, Z. Miloradović, N. Memiši, N. Šmigić, The application of Failure Mode Effects Analysis in the long supply chain-A case study of ultra filtrated milk cheese, FOOD CONTROL, Vol. 138, pp. 109057 - 109066, 2022

АуториБиљана Алексић, Илија Ђекић, Јелена Миочиновић, Зорана Милорадовић, Нургин Мемиши и Нада Шмигић
Година2022
DOIhttps://doi.org/10.1016/j.foodcont.2022.109057
ЧасописFOOD CONTROL
Волумен138
Страна од109057
Страна до109066

Consumer complaints associated with food quality

И. Ђекић, B. Dimitrijević, Н. Шмигић, Consumer complaints associated with food quality, JOURNAL FUR VERBRAUCHERSCHUTZ UND LEBENSMITTELSICHERHEIT-JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY, Vol. 18, pp. 57 - 69, Nov, 2022

АуториИлија Ђекић, Бојан Димитријевић и Нада Шмигић
Година2022
DOI10.1007/s00003-022-01402-z
ЧасописJOURNAL FUR VERBRAUCHERSCHUTZ UND LEBENSMITTELSICHERHEIT-JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY
Волумен18
Страна од57
Страна до69