Navigacija

prof. dr Nada Šmigić

Redovni profesor
Katedra za upravljanje bezbednošću i kvalitetom hrane
441-3427
Termini ispita PRVI DODATNI ISPITNI ROK za sve ispite, četvrtak 19.9.2024. god. u 9h, 39/V sprat. DRUGI DODATNI ISPITNI ROK za sve ispite, četvrtak 03.10.2024. god. u 9h, 39/V sprat Predmetni nastavnik: Prof. dr Nada Šmigić
Naučna oblast Upravljanje bezbednošću i kvalitetom hrane
Datum izbora 7. jul 2021.

Predmeti

O-KV-20-UBEZ - Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane
O-MH-20-UBEZ - Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane
O-TA-20-UBEZ - Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane
O-UB-20-NRHR - Normativno regulisanje bezbednosti i kvaliteta hrane
O-UB-20-SPR - Stručna praksa
O-UB-20-UBEZ - Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane
O-UB-20-UBH - Uvod u bezbednost hrane
M-PI-20-MR1 - Master rad - SIR
M-PI-20-SAPH - Sertifikacija i akreditacija u proizvodnji hrane
M-PI-20-SP - Stručna praksa
C-TM-20-KKL - Kontrola kvaliteta u laboratoriji
C-HH-20-KKL - Kontrola kvaliteta u laboratoriji
D-TH-20-UBH - Odabrana poglavlja iz upravljanja bezbednošću u proizvodnji hrane
O-KV-14-UBEZ-13 - Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane
O-MH-14-UBEZ - Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane
O-TA-14-NRB - Normativno regulisanje bezbednosti i kvaliteta hrane
O-TA-14-UBEZ-13 - Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane
O-TR-14-UBEZ-13 - Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane
O-UB-14-NRHR-13 - Normativno regulisanje bezbednosti i kvaliteta hrane
O-UB-14-OPH - Opasnosti u proizvodnji hrane
O-UB-14-ORAL - Organizacija rada i akreditacija laboratorija
O-UB-14-PO1-13 - Praktična obuka 1
O-UB-14-UBEZ-13 - Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane
O-UB-14-UTTR - Upravljanje tehničko-tehnološkim resursima
M-UB-14-SAPI - Sertifikacija i akreditacija u prehrambenoj industriji
M-UB-14-SIR - Studijski istraživački rad
M-HH-14-SAPI - Sertifikacija i akreditacija u prehrambenoj industriji
C-TM-14-KKL - Kontrola kvaliteta u laboratoriji
C-HH-14-KKL - Kontrola kvaliteta u laboratoriji
D-TH-14-DDI2-13 - Doktorska disertacija 2. deo
D-TH-14-DDI3-13 - Doktorska disertacija 3. deo
D-TH-14-DDI4-13 - Doktorska disertacija 4. deo
D-TH-14-DDI6-13 - Doktorska disertacija 6. deo
D-TH-14-SIR1-13 - Studijski istraživački rad 1
D-TH-14-SIR2-13 - Studijski istraživački rad 2
D-TH-14-SIR3-13 - Studijski istraživački rad 3
D-TH-14-SIR4-13 - Studijski istraživački rad 4
D-TH-14-UBH-13 - Odabrana poglavlja iz upravljanja bezbednošću u proizvodnji hrane

Bibliografija

Radovi u časopisima sa SCI liste

Serbian, Croatian and Spanish consumers' beliefs towards artisan cheese

Z. Miloradović, M. Blažić, I. Barukčić, M. Furnols, N. Šmigić, I. Tomašević, J. Miočinović, Serbian, Croatian and Spanish consumers' beliefs towards artisan cheese, BRITISH FOOD JOURNAL, pp. 1 - 17, 2021

Autori Zorana Miloradović, Marijana Blažić, Irena Barukčić, Maria Furnols, Nada Šmigić, Igor Tomašević i Jelena Miočinović
Godina 2021
DOI https://doi.org/10.1108/BFJ-04-2021-0409
Časopis BRITISH FOOD JOURNAL
Strana od 1
Strana do 17

Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage

N. Tomić, D. Radivojević, J. Milivojević, I. Djekic, N. Šmigić, Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, No. 112, pp. 233 - 244, 2016

Autori Nikola Tomić, Dragan Radivojević, Jasminka Milivojević, Ilija Đekić i Nada Šmigić
Godina 2016
Časopis POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY
Broj 112
Strana od 233
Strana do 244

Radovi u časopisima van SCI liste

The application of Failure Mode Effects Analysis in the long supply chain-A case study of ultra filtrated milk cheese

B. Aleksić, I. Djekic, J. Miočinović, Z. Miloradović, N. Memiši, N. Šmigić, The application of Failure Mode Effects Analysis in the long supply chain-A case study of ultra filtrated milk cheese, FOOD CONTROL, Vol. 138, pp. 109057 - 109066, 2022

Autori Biljana Aleksić, Ilija Đekić, Jelena Miočinović, Zorana Miloradović, Nurgin Memiši i Nada Šmigić
Godina 2022
DOI https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2022.109057
Časopis FOOD CONTROL
Volumen 138
Strana od 109057
Strana do 109066

Consumer complaints associated with food quality

I. Đekić, B. Dimitrijević, N. Šmigić, Consumer complaints associated with food quality, JOURNAL FUR VERBRAUCHERSCHUTZ UND LEBENSMITTELSICHERHEIT-JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY, Vol. 18, pp. 57 - 69, Nov, 2022

Autori Ilija Đekić, Bojan Dimitrijević i Nada Šmigić
Godina 2022
DOI 10.1007/s00003-022-01402-z
Časopis JOURNAL FUR VERBRAUCHERSCHUTZ UND LEBENSMITTELSICHERHEIT-JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY
Volumen 18
Strana od 57
Strana do 69