Navigacija

prof. dr Nikola Tomić

Redovni profesor
Katedra za upravljanje bezbednošću i kvalitetom hrane
441-3456
Naučna oblast Upravljanje bezbednošću i kvalitetom hrane
Datum izbora 20. septembar 2022.

Predmeti

O-KV-20-SA - Senzorna analiza
O-MH-20-SA - Senzorna analiza
O-TR-20-SA - Senzorna analiza
O-UB-20-KKL - Kontrola kvaliteta laboratorije
O-UB-20-SA - Senzorna analiza
M-MH-20-MSAH - Metode senzorne analize hrane
M-PI-20-MR1 - Master rad - SIR
M-PI-20-MSAH - Metode senzorne analize hrane
M-PI-20-SP - Stručna praksa
M-HH-20-MSAH - Metode senzorne analize hrane
C-TM-20-KKL - Kontrola kvaliteta u laboratoriji
C-HH-20-KKL - Kontrola kvaliteta u laboratoriji
D-TH-20-VKSA - Viši kurs senzorne analize hrane
D-TH-20-UKH - Odabrana poglavlja iz upravljanja kvalitetom u proizvodnji hrane
O-KV-14-SA-13 - Senzorna analiza
O-KV-14-UBEZ-13 - Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane
O-MH-14-SA - Senzorna analiza
O-MH-14-UBEZ - Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane
O-TA-14-SA-13 - Senzorna analiza
O-TA-14-UBEZ-13 - Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane
O-TR-14-SA-13 - Senzorna analiza
O-TR-14-UBEZ-13 - Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane
O-UB-14-OPH - Opasnosti u proizvodnji hrane
O-UB-14-PO2-10 - Praktična obuka 2
O-UB-14-PO3-13 - Praktična obuka 3
O-UB-14-SA-12 - Senzorna analiza
O-UB-14-UBEZ-13 - Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane
O-UB-14-UDOK-13 - Upravljanje dokumentima u proizvodnji hrane
M-PI-14-MSAH - Metode senzorne analiza hrane
M-UB-14-MSAH - Metode senzorne analiza hrane
C-HH-14-PPSA - Principi i praksa senzorne analize hrane
D-TH-14-VKSA - Viši kurs senzorne analize hrane
D-TH-14-DDI2-13 - Doktorska disertacija 2. deo
D-TH-14-DDI3-13 - Doktorska disertacija 3. deo
D-TH-14-DDI4-13 - Doktorska disertacija 4. deo
D-TH-14-DDI6-13 - Doktorska disertacija 6. deo
D-TH-14-SIR1-13 - Studijski istraživački rad 1
D-TH-14-SIR2-13 - Studijski istraživački rad 2
D-TH-14-SIR3-13 - Studijski istraživački rad 3
D-TH-14-SIR4-13 - Studijski istraživački rad 4
D-TH-14-UKH-13 - Odabrana poglavlja iz upravljanja kvalitetom u proizvodnji hrane

Bibliografija

Radovi u časopisima sa SCI liste

High Heat Treatment of Goat Cheese Milk. The Effect on Sensory Profile, Consumer Acceptance and Microstructure of Cheese

Z. Miloradović, N. Tomić, N. Kljajević, S. Lević, V. Pavlović, M. Blažić, J. Miočinović, High Heat Treatment of Goat Cheese Milk. The Effect on Sensory Profile, Consumer Acceptance and Microstructure of Cheese, Foods, Vol. 10, No. 5, pp. 1116 - 1128, 2021

Autori Zorana Miloradović, Nikola Tomić, Nemanja Kljajević, Steva Lević, Vladimir Pavlović, Marijana Blažić i Jelena Miočinović
Godina 2021
DOI https://doi.org/10.3390/foods10051116
Časopis Foods
Volumen 10
Broj 5
Strana od 1116
Strana do 1128

Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage

N. Tomić, D. Radivojević, J. Milivojević, I. Djekic, N. Šmigić, Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, No. 112, pp. 233 - 244, 2016

Autori Nikola Tomić, Dragan Radivojević, Jasminka Milivojević, Ilija Đekić i Nada Šmigić
Godina 2016
Časopis POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY
Broj 112
Strana od 233
Strana do 244