проф. др Виктор Недовић
441-3154 | |
Термини испита | Tehnologija slada i Tehnologija piva Prvi dodatni ispitni rok 24.09.2024. 10:00h 117/I Drugi dodatni ispitni rok 08.10.2024. 10:00h 117/I *Kolokvijumi se polažu dan ranije u 10h u laboratoriji 117/I. |
---|
Научна област | Наука о врењу |
---|---|
Датум избора | 27. јун 2012. |
Предмети
Библиографија
Радови у часописима са SCI листе
Polyphenol bioaccessibility and antioxidant properties of in vitro digested spray-dried thermally-treated skimmed goat milk enriched with pollen
A. Kostić, D. Milinčić, N. Stanisavljević, U. Gašić, S. Lević, M. Kojić, Ž. Tešić, V. Nedović, M. Barać, M. Pešić, Polyphenol bioaccessibility and antioxidant properties of in vitro digested spray-dried thermally-treated skimmed goat milk enriched with pollen, FOOD CHEMISTRY, Vol. 351, pp. 129310 - 129310, Jul, 2021
Аутори | Александар Костић, Данијел Милинчић, Немања Станисављевић, Урош Гашић, Стева Левић, Милан Којић, Живослав Тешић, Виктор Недовић, Мирољуб Бараћ и Мирјана Пешић |
---|---|
Година | 2021 |
DOI | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129310 |
Часопис | FOOD CHEMISTRY |
Волумен | 351 |
Страна од | 129310 |
Страна до | 129310 |
Nutritional and techno-functional properties of monofloral bee-collected sunflower (Helianthus annuus L.) pollen
A. Kostić, D. Milinčić, B. Špirović Trifunović, S. Stanojević, S. Lević, N. Nedić, V. Nedović, Ž. Tešić, M. Pešić, Nutritional and techno-functional properties of monofloral bee-collected sunflower (Helianthus annuus L.) pollen, Emirates Journal of Food and Agriculture, Vol. 32, No. 11, pp. 768 - 777, Nov, 2020
Аутори | Александар Костић, Данијел Милинчић, Бојана Шпировић Трифуновић, Слађана Станојевић, Стева Левић, Небојша Недић, Виктор Недовић, Живослав Тешић и Мирјана Пешић |
---|---|
Година | 2020 |
DOI | http://dx.doi.org/10.9755/ejfa.2020.v32.i11.2188 |
Часопис | Emirates Journal of Food and Agriculture |
Волумен | 32 |
Број | 11 |
Страна од | 768 |
Страна до | 777 |
The utilisation of grapeseed oil in improving the quality of dry fermented sausages
S. Stajić, Д. Живковић, V. Tomović, В. Недовић, M. Perunović, С. Левић, N. Kovjanić, N. Stanišić, The utilisation of grapeseed oil in improving the quality of dry fermented sausages, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 49, No. 11, pp. 2356 - 2363, 2014
Аутори | Славиша Стајић, Душан Живковић, Vladimir Tomović, Виктор Недовић, Marija Perunović, Стева Левић, Nataša Kovjanić и Nikola Stanišić |
---|---|
Година | 2014 |
DOI | https://doi:10.1111/ijfs.12555 |
Часопис | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
Волумен | 49 |
Број | 11 |
Страна од | 2356 |
Страна до | 2363 |
Quantification of viable spray-dried potential probiotic lactobacilli using real-time PCR
Z. Radulović, N. Mirković, B. Bogovič-Matijašić, M. Petrušić, T. Petrović, V. Nedović, Quantification of viable spray-dried potential probiotic lactobacilli using real-time PCR, Archives of Biological Sciences, pp. 1465 - 1472, 2012
Аутори | Зорица Радуловић, Nemanja Mirković, Bojana Bogovič-Matijašić, Милица Мирковић, Тања Петровић и Виктор Недовић |
---|---|
Година | 2012 |
Часопис | Archives of Biological Sciences |
Страна од | 1465 |
Страна до | 1472 |
Радови у часописима ван SCI листе
Skimmed goat milk powder enriched with grape pomace seed extract: Phenolics and protein characterization and antioxidant properties
D. Milinčić, A. Kostić, U. Gašić, S. Lević, S. Stanojević, M. Barać, Ž. Tešić, V. Nedović, M. Pešić, Skimmed goat milk powder enriched with grape pomace seed extract: Phenolics and protein characterization and antioxidant properties, Biomolecules, Vol. 11, No. 7, pp. 965 - 965, Jul, 2021
Аутори | Данијел Милинчић, Александар Костић, Урош Гашић, Стева Левић, Слађана Станојевић, Мирољуб Бараћ, Живослав Тешић, Виктор Недовић и Мирјана Пешић |
---|---|
Година | 2021 |
DOI | https://doi.org/10.3390/biom11070965 |
Часопис | Biomolecules |
Волумен | 11 |
Број | 7 |
Страна од | 965 |
Страна до | 965 |
Technological properties of model system beef emulsions with encapsulated pumpkinseed oil and shell powder
S. Stajić, A. Kalušević, I. Tomašević, B. Rabrenović, A. Božić, P. Radović, V. Nedović, D. Živković, Technological properties of model system beef emulsions with encapsulated pumpkinseed oil and shell powder, Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol. 70, No. 2, pp. 159 - 168, 2020
Аутори | Славиша Стајић, Ана Калушевић, Игор Томашевић, Биљана Рабреновић, Анђелија Божић, Петар Радовић, Виктор Недовић и Dušan Živković |
---|---|
Година | 2020 |
DOI | https://doi.org/10.31883/pjfns/118008 |
Часопис | Polish Journal of Food and Nutrition Sciences |
Волумен | 70 |
Број | 2 |
Страна од | 159 |
Страна до | 168 |
Assessment of Chemical and Antioxidant Properties of Fresh and Dried Rosehip (Rosa canina L.)
D. Paunović, A. Kalušević, T. Petrović, T. Urošević, D. Đinović, V. Nedović, J. Popović-Đorđević, Assessment of Chemical and Antioxidant Properties of Fresh and Dried Rosehip (Rosa canina L.), Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj – Napoca, Vol. 47, No. 1, pp. 108 - 113, 2019
Аутори | Dragana Paunović, Ana Kalušević, Тања Петровић, Тијана Урошевић, Dušica Đinović, Виктор Недовић и Јелена Поповић-Ђорђевић |
---|---|
Година | 2019 |
DOI | 47.15835/nbha47111221 |
Часопис | Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj – Napoca |
Волумен | 47 |
Број | 1 |
Страна од | 108 |
Страна до | 113 |