Навигација

проф. др Виктор Недовић

Редовни професор
Катедра за технологију конзервисања и врења
441-3154
Термини испитаApril Ispiti - Thenologija slada, Tehnologija piva, Tehnologija slada i piva i Tehnologija prirodnih i mineralnih voda 23/04/2024 - vreme će biti naknadno istaknuto Kolokvijumi - Thenologija slada, Tehnologija piva, Tehnologija slada i piva i Tehnologija prirodnih i mineralnih voda 22/04/2024 - 10h -117/I
Научна областНаука о врењу
Датум избора 27. јун 2012.

Предмети

О-КВ-20-БИОИ - Биопроцесно инжењерство
О-КВ-20-ПИВО - Технологија пива
О-КВ-20-ТСЛА - Технологија слада
О-МХ-20-БИРИ - Биореакторско инжењерство
О-МХ-20-ПИВО - Технологија пива
О-ТА-20-БИПИ - Биопроцесно инжењерство
О-ТР-20-БИОИ - Биопроцесно инжењерство
О-ТР-20-СЛАП - Технологија слада и пива
О-УБ-20-БИПИ - Биопроцесно инжењерство
М-ПИ-20-ПТИ - Прехрамбено технолошко инжењерство
М-ПИ-20-СПИВ - Специјална пива и нове технологије
М-ХХ-20-БИОИ - Биопроцесно инжењерство
М-ХХ-20-ИНК - Примена инкапсулационих система у прехрамбеној технологији
Д-ТХ-20-ПТИ - Прехрамбено-технолошко инжењерство
О-КВ-14-БИОИ-13 - Биопроцесно инжењерство
О-КВ-14-ПИВО-13 - Технологија пива
О-КВ-14-ПО3-13 - Практична обука 3
О-КВ-14-ТСЛА - Технологија слада
О-МХ-14-БИ - Биореакторско инжењерство
О-МХ-14-ПИВО - Технологија пива
О-ТА-14-БИПИ - Биопроцесно инжењерство
О-ТР-14-БИОИ-13 - Биопроцесно инжењерство
О-ТР-14-СЛАП-13 - Технологија слада и пива
О-УБ-14-БИОИ - Биопроцесно инжењерство
О-УБ-14-СЛАП - Технологија слада и пива
М-МХ-14-ПО - Практична обука
М-МХ-14-СИР1 - Студијски истраживачки рад - 1. део
М-МХ-14-СПИВ - Специјална пива и нове технологије
М-ПИ-14-СПИВ - Специјална пива и нове технологије
М-УБ-14-СПИВ - Специјална пива и нове технологије
М-ХХ-14-БИОИ - Биохемијско инжињерство
М-ХХ-14-ИНК - Примена инкапсулационих система у прехрамбеној технологији
М-ХХ-14-СПИВ - Специјална пива и нове технологије
Д-ТХ-14-ДДИ2-13 - Докторска дисертација 2. део
Д-ТХ-14-ДДИ3-13 - Докторска дисертација 3. део
Д-ТХ-14-ДДИ4-13 - Докторска дисертација 4. део
Д-ТХ-14-ДДИ6-13 - Докторска дисертација 6. део
Д-ТХ-14-ПТИ - Прехрамбено-технолошко инжењерство
Д-ТХ-14-СИР1-13 - Студијски истраживачки рад 1
Д-ТХ-14-СИР2-13 - Студијски истраживачки рад 2
Д-ТХ-14-СИР3-13 - Студијски истраживачки рад 3
Д-ТХ-14-СИР4-13 - Студијски истраживачки рад 4
Д-ТХ-14-ТСП - Одабрана поглавља из технологије слада и пива

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

Polyphenol bioaccessibility and antioxidant properties of in vitro digested spray-dried thermally-treated skimmed goat milk enriched with pollen

A. Kostić, D. Milinčić, N. Stanisavljević, U. Gašić, S. Lević, M. Kojić, Ž. Tešić, V. Nedović, M. Barać, M. Pešić, Polyphenol bioaccessibility and antioxidant properties of in vitro digested spray-dried thermally-treated skimmed goat milk enriched with pollen, FOOD CHEMISTRY, Vol. 351, pp. 129310 - 129310, Jul, 2021

АуториАлександар Костић, Данијел Милинчић, Немања Станисављевић, Урош Гашић, Стева Левић, Милан Којић, Живослав Тешић, Виктор Недовић, Мирољуб Бараћ и Мирјана Пешић
Година2021
DOIhttps://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129310
ЧасописFOOD CHEMISTRY
Волумен351
Страна од129310
Страна до129310

Nutritional and techno-functional properties of monofloral bee-collected sunflower (Helianthus annuus L.) pollen

A. Kostić, D. Milinčić, B. Špirović Trifunović, S. Stanojević, S. Lević, N. Nedić, V. Nedović, Ž. Tešić, M. Pešić, Nutritional and techno-functional properties of monofloral bee-collected sunflower (Helianthus annuus L.) pollen, Emirates Journal of Food and Agriculture, Vol. 32, No. 11, pp. 768 - 777, Nov, 2020

АуториАлександар Костић, Данијел Милинчић, Бојана Шпировић Трифуновић, Слађана Станојевић, Стева Левић, Небојша Недић, Виктор Недовић, Живослав Тешић и Мирјана Пешић
Година2020
DOIhttp://dx.doi.org/10.9755/ejfa.2020.v32.i11.2188
ЧасописEmirates Journal of Food and Agriculture
Волумен32
Број11
Страна од768
Страна до777

The utilisation of grapeseed oil in improving the quality of dry fermented sausages

S. Stajić, Д. Живковић, V. Tomović, В. Недовић, M. Perunović, С. Левић, N. Kovjanić, N. Stanišić, The utilisation of grapeseed oil in improving the quality of dry fermented sausages, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 49, No. 11, pp. 2356 - 2363, 2014

АуториСлавиша Стајић, Душан Живковић, Vladimir Tomović, Виктор Недовић, Marija Perunović, Стева Левић, Nataša Kovjanić и Nikola Stanišić
Година2014
DOIhttps://doi:10.1111/ijfs.12555
ЧасописINTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Волумен49
Број11
Страна од2356
Страна до2363

Quantification of viable spray-dried potential probiotic lactobacilli using real-time PCR

Z. Radulović, N. Mirković, B. Bogovič-Matijašić, M. Petrušić, T. Petrović, V. Nedović, Quantification of viable spray-dried potential probiotic lactobacilli using real-time PCR, Archives of Biological Sciences, pp. 1465 - 1472, 2012

АуториЗорица Радуловић, Nemanja Mirković, Bojana Bogovič-Matijašić, Милица Мирковић, Тања Петровић и Виктор Недовић
Година2012
ЧасописArchives of Biological Sciences
Страна од1465
Страна до1472

Радови у часописима ван SCI листе

Skimmed goat milk powder enriched with grape pomace seed extract: Phenolics and protein characterization and antioxidant properties

D. Milinčić, A. Kostić, U. Gašić, S. Lević, S. Stanojević, M. Barać, Ž. Tešić, V. Nedović, M. Pešić, Skimmed goat milk powder enriched with grape pomace seed extract: Phenolics and protein characterization and antioxidant properties, Biomolecules, Vol. 11, No. 7, pp. 965 - 965, Jul, 2021

АуториДанијел Милинчић, Александар Костић, Урош Гашић, Стева Левић, Слађана Станојевић, Мирољуб Бараћ, Живослав Тешић, Виктор Недовић и Мирјана Пешић
Година2021
DOIhttps://doi.org/10.3390/biom11070965
ЧасописBiomolecules
Волумен11
Број7
Страна од965
Страна до965

Technological properties of model system beef emulsions with encapsulated pumpkinseed oil and shell powder

S. Stajić, A. Kalušević, I. Tomašević, B. Rabrenović, A. Božić, P. Radović, V. Nedović, D. Živković, Technological properties of model system beef emulsions with encapsulated pumpkinseed oil and shell powder, Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol. 70, No. 2, pp. 159 - 168, 2020

АуториСлавиша Стајић, Ана Калушевић, Игор Томашевић, Биљана Рабреновић, Анђелија Божић, Петар Радовић, Виктор Недовић и Душан Живковић
Година2020
DOIhttps://doi.org/10.31883/pjfns/118008
ЧасописPolish Journal of Food and Nutrition Sciences
Волумен70
Број2
Страна од159
Страна до168

Assessment of Chemical and Antioxidant Properties of Fresh and Dried Rosehip (Rosa canina L.)

D. Paunović, A. Kalušević, T. Petrović, T. Urošević, D. Đinović, V. Nedović, J. Popović-Đorđević, Assessment of Chemical and Antioxidant Properties of Fresh and Dried Rosehip (Rosa canina L.), Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj – Napoca, Vol. 47, No. 1, pp. 108 - 113, 2019

АуториDragana Paunović, Ana Kalušević, Тања Петровић, Тијана Урошевић, Dušica Đinović, Виктор Недовић и Јелена Поповић-Ђорђевић
Година2019
DOI47.15835/nbha47111221
ЧасописNotulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj – Napoca
Волумен47
Број1
Страна од108
Страна до113