М-МХ-14-СИР1 - Студијски истраживачки рад - 1. део
Спецификација предмета | ||||
---|---|---|---|---|
Назив | Студијски истраживачки рад - 1. део | |||
Акроним | М-МХ-14-СИР1 | |||
Студијски програм | Прехрамбена технологија | |||
Модул | Микробиологија хране и животне средине | |||
Тип студија | мастер академске студије | |||
Наставник (предавач) | ||||
Наставник/сарадник (вежбе) | ||||
Наставник/сарадник (ДОН) | ||||
Број ЕСПБ | 3.0 | Статус предмета | обавезан | |
Условљност другим предметима | - | Облик условљености | ||
Циљеви изучавања предмета | - | |||
Исходи учења (стечена знања) | - | |||
Садржај предмета | ||||
Садржај теоријске наставе | - | |||
Садржај практичне наставе | - | |||
Број часова активне наставе недељно током семестра/триместра/године | ||||
Предавања | Вежбе | ДОН | Студијски и истраживачки рад | Остали часови |
0 | 0 | 6 | ||
Методе извођења наставе | - | |||
Оцена знања (максимални број поена 100) | ||||
Предиспитне обавезе | Поена | Завршни испит | Поена | |
Активности у току предавања | Писмени испит | |||
Практична настава | Усмени испит | 40 | ||
Пројекти | 60 | |||
Колоквијуми | ||||
Семинари |