проф. др Биљана Рабреновић
Редовни професор
Катедра за технологију ратарских производа
441-3269 | |
Научна област | Наука о преради ратарских сировина |
---|---|
Датум избора | 15. јун 2022. |
Предмети
Библиографија
Радови у часописима са SCI листе
Impact of plum processing on the quality and oxidative stability of cold-pressed kernel oil
B. Rabrenović, M. Demin, M. Basić, L. Pezo, D. Mihajlović, F. Softić, Impact of plum processing on the quality and oxidative stability of cold-pressed kernel oil, GRASAS Y ACEITES, Vol. 72, No. 1, pp. е395 - e405, 2021
Аутори | Биљана Рабреновић, Мирјана Демин, Милица Басић, Лато Пезо, Драгана Михајловић и Филип Софтић |
---|---|
Година | 2021 |
DOI | https://doi.org/10.3989/gya.0100201 |
Часопис | GRASAS Y ACEITES |
Волумен | 72 |
Број | 1 |
Страна од | е395 |
Страна до | e405 |
Радови у часописима ван SCI листе
Technological properties of model system beef emulsions with encapsulated pumpkinseed oil and shell powder
S. Stajić, A. Kalušević, I. Tomašević, B. Rabrenović, A. Božić, P. Radović, V. Nedović, D. Živković, Technological properties of model system beef emulsions with encapsulated pumpkinseed oil and shell powder, Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol. 70, No. 2, pp. 159 - 168, 2020
Аутори | Славиша Стајић, Ана Калушевић, Игор Томашевић, Биљана Рабреновић, Анђелија Божић, Петар Радовић, Виктор Недовић и Dušan Živković |
---|---|
Година | 2020 |
DOI | https://doi.org/10.31883/pjfns/118008 |
Часопис | Polish Journal of Food and Nutrition Sciences |
Волумен | 70 |
Број | 2 |
Страна од | 159 |
Страна до | 168 |