Навигација

проф. др Биљана Рабреновић

Редовни професор
Катедра за технологију ратарских производа
441-3269
Научна областНаука о преради ратарских сировина
Датум избора 15. јун 2022.

Предмети

О-КВ-20-УЉЕ2 - Технологија уља и масти
О-ТР-20-МОДУ - Модификација уља и масти
О-ТР-20-УЉЕ - Технологија уља и масти
О-ТР-20-ХЦУ - Хладно цеђена уља
О-УБ-20-УЉЕ - Технологија уља и масти
М-ВИ-20-ФВЛ - Фармакогнозија винове лозе
М-ПИ-20-МКР - Методе у контроли квалитета ратарских производа
М-ПИ-20-МР1 - Мастер рад - СИР
М-ПИ-20-СП - Стручна пракса
М-ПИ-20-ТУЉ - Технологија уља и масти
М-ХХ-20-МР1 - Мастер рад - СИР
М-ХХ-20-СП - Стручна пракса
О-ТР-14-МОДУ - Модификација уља и масти
О-ТР-14-УЉЕ - Технологија уља и масти
О-ТР-14-ХЦУ - Хладно цеђена уља
О-УБ-14-УЉЕ - Технологија уља и масти
М-ПИ-14-ТУЛЈ - Трендови у технологији уља и масти
М-УБ-14-ТТУМ - Трендови у технологији уља и масти
М-ХХ-14-ТУЛЈ - Трендови у технологији уља и масти
Д-ТХ-14-ДДИ2-13 - Докторска дисертација 2. део
Д-ТХ-14-ДДИ3-13 - Докторска дисертација 3. део
Д-ТХ-14-ДДИ4-13 - Докторска дисертација 4. део
Д-ТХ-14-ДДИ6-13 - Докторска дисертација 6. део
Д-ТХ-14-СИР1-13 - Студијски истраживачки рад 1
Д-ТХ-14-СИР2-13 - Студијски истраживачки рад 2
Д-ТХ-14-СИР3-13 - Студијски истраживачки рад 3
Д-ТХ-14-СИР4-13 - Студијски истраживачки рад 4
Д-ТХ-14-ТУМ-13 - Одабрана поглавља из технологије уља и масти

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

Impact of plum processing on the quality and oxidative stability of cold-pressed kernel oil

B. Rabrenović, M. Demin, M. Basić, L. Pezo, D. Mihajlović, F. Softić, Impact of plum processing on the quality and oxidative stability of cold-pressed kernel oil, GRASAS Y ACEITES, Vol. 72, No. 1, pp. е395 - e405, 2021

АуториБиљана Рабреновић, Мирјана Демин, Милица Басић, Лато Пезо, Драгана Михајловић и Филип Софтић
Година2021
DOIhttps://doi.org/10.3989/gya.0100201
ЧасописGRASAS Y ACEITES
Волумен72
Број1
Страна оде395
Страна доe405

Радови у часописима ван SCI листе

Technological properties of model system beef emulsions with encapsulated pumpkinseed oil and shell powder

S. Stajić, A. Kalušević, I. Tomašević, B. Rabrenović, A. Božić, P. Radović, V. Nedović, D. Živković, Technological properties of model system beef emulsions with encapsulated pumpkinseed oil and shell powder, Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol. 70, No. 2, pp. 159 - 168, 2020

АуториСлавиша Стајић, Ана Калушевић, Игор Томашевић, Биљана Рабреновић, Анђелија Божић, Петар Радовић, Виктор Недовић и Dušan Živković
Година2020
DOIhttps://doi.org/10.31883/pjfns/118008
ЧасописPolish Journal of Food and Nutrition Sciences
Волумен70
Број2
Страна од159
Страна до168