проф. др Снежана Јовановић
441-3121 | |
Научна област | Наука о млеку |
---|---|
Датум избора | 14. децембар 2011. |
Предмети
Библиографија
Радови у часописима са SCI листе
Seasonal variations of Saanen goat milk composition and the impact of climatic conditions
Н. Кљајевић, И. Томашевић, З. Милорадовић, А. Недељковић, Ј. Миочиновић, S. Jovanović, Seasonal variations of Saanen goat milk composition and the impact of climatic conditions, JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, Vol. 55, No. 1, pp. 299 - 303, 2018
Аутори | Немања Кајевић, Игор Томашевић, Зорана Милорадовић, Александар Недељковић, Јелена Миочиновић и Снежана Јовановић |
---|---|
Година | 2018 |
Часопис | JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE |
Волумен | 55 |
Број | 1 |
Страна од | 299 |
Страна до | 303 |
Textural and physico-chemical characteristics of white brined goat cheeses made from frozen milk and curd. The use of square I - distance statistics
N. Kljajević, Z. Miloradović, Ј. Миочиновић, S. Jovanović, Textural and physico-chemical characteristics of white brined goat cheeses made from frozen milk and curd. The use of square I - distance statistics, MLJEKARSTVO, Vol. 67, No. 2, pp. 130 - 137, 2017
Аутори | Nemanja Kljajević, Zorana Miloradović, Јелена Миочиновић и Снежана Јовановић |
---|---|
Година | 2017 |
Часопис | MLJEKARSTVO |
Волумен | 67 |
Број | 2 |
Страна од | 130 |
Страна до | 137 |
Influence of the frozen storage period on the coagulation properties of caprine milk
N. Kljajević, S. Jovanović, Z. Miloradović, O. Maćej, T. Vučić, I. Zdravković, Influence of the frozen storage period on the coagulation properties of caprine milk, INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, Vol. 58, pp. 36 - 38, 2016
Аутори | Nemanja Kljajević, Снежана Јовановић, Zorana Miloradović, Ognjen Maćej, Tanja Vučić и Igor Zdravković |
---|---|
Година | 2016 |
Часопис | INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL |
Волумен | 58 |
Страна од | 36 |
Страна до | 38 |
The effect of heat treatment of caprine milk on the composition of cheese whey.
Z. Miloradović, O. Maćej, N. Kljjajević, S. Jovanović, T. Vučić, I. Zdravković, The effect of heat treatment of caprine milk on the composition of cheese whey., INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, Vol. 58, pp. 39 - 42, 2016
Аутори | Zorana Miloradović, Ognjen Maćej, Nemanja Kljjajević, Снежана Јовановић, Tanja Vučić и Igor Zdravković |
---|---|
Година | 2016 |
Часопис | INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL |
Волумен | 58 |
Страна од | 39 |
Страна до | 42 |
The effect of heat treatment and skimming on precipitate formation in caprine and bovine milks
Z. Miloradović, N. Kljajević, S. Jovanović, T. Vučić, O. Maćej, The effect of heat treatment and skimming on precipitate formation in caprine and bovine milks, JOURNAL OF DAIRY RESEARCH, Vol. 82, No. 1, pp. 22 - 28, 2015
Аутори | Zorana Miloradović, Nemanja Kljajević, Снежана Јовановић, Tanja Vučić и Ognjen Maćej |
---|---|
Година | 2015 |
Часопис | JOURNAL OF DAIRY RESEARCH |
Волумен | 82 |
Број | 1 |
Страна од | 22 |
Страна до | 28 |
Primary proteolysis of white brined goat cheese monitored by high molarity Tris buffer SDS- PAGE system
М. Бараћ, M. Smiljanić, М. Пешић, С. Станојевић, S. Jovanović, O. Maćej, Primary proteolysis of white brined goat cheese monitored by high molarity Tris buffer SDS- PAGE system, MLJEKARSTVO, Vol. 63, No. 3, pp. 122 - 131, 2013
Аутори | Мирољуб Бараћ, Milenko Smiljanić, Мирјана Пешић, Слађана Станојевић, Снежана Јовановић и Ognjen Maćej |
---|---|
Година | 2013 |
Часопис | MLJEKARSTVO |
Волумен | 63 |
Број | 3 |
Страна од | 122 |
Страна до | 131 |
Artisanal Vlasina Raw Goat's Milk Cheese: Evaluation and Selection of Autochthonous Lactic Acid Bacteria as Starter Cultures.
A. Terzić-Vidojević, M. Tolinački, M. Nikolić, K. Veljović, S. Jovanović, O. Maćej, L. Topisirović, Artisanal Vlasina Raw Goat's Milk Cheese: Evaluation and Selection of Autochthonous Lactic Acid Bacteria as Starter Cultures., FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, Vol. 51, No. 4, pp. 554 - 563, 2013
Аутори | Amarela Terzić-Vidojević, Maja Tolinački, Milica Nikolić, Katarina Veljović, Снежана Јовановић, Ognjen Maćej и Ljubiša Topisirović |
---|---|
Година | 2013 |
Часопис | FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY |
Волумен | 51 |
Број | 4 |
Страна од | 554 |
Страна до | 563 |
Effects of high hidrostatic pressure on the viscosity of β-lactoglobulin solution
D. Marjanović, S. Jovanović, A. Baars, М. Бараћ, Effects of high hidrostatic pressure on the viscosity of β-lactoglobulin solution, MLJEKARSTVO, Vol. 62, No. 2, pp. 135 - 144, 2011
Аутори | Danijela Marjanović, Снежана Јовановић, Albert Baars и Мирољуб Бараћ |
---|---|
Година | 2011 |
Часопис | MLJEKARSTVO |
Волумен | 62 |
Број | 2 |
Страна од | 135 |
Страна до | 144 |
SDS-PAGE Analysis of Soluble Proteins in Reconstituted Milk Exposed to Different Heat Treatment
S. Jovanović, М. Бараћ, O. Maćej, T. Vučić, Č. Lačnjevac, SDS-PAGE Analysis of Soluble Proteins in Reconstituted Milk Exposed to Different Heat Treatment, SENSORS, Vol. 7, No. 3, pp. 371 - 383, 2007
Аутори | Снежана Јовановић, Мирољуб Бараћ, Ognjen Maćej, Tanja Vučić и Časlav Lačnjevac |
---|---|
Година | 2007 |
Часопис | SENSORS |
Волумен | 7 |
Број | 3 |
Страна од | 371 |
Страна до | 383 |
PAGE analysis of milk proteins altered by high thermal treatment.
S. Jovanović, М. Бараћ, O. Maćej, J. Denin Đurđević, PAGE analysis of milk proteins altered by high thermal treatment., ACTA ALIMENTARIA, Vol. 34, No. 2, pp. 105 - 112, 2005
Аутори | Снежана Јовановић, Мирољуб Бараћ, Ognjen Maćej и Jelena Denin Đurđević |
---|---|
Година | 2005 |
Часопис | ACTA ALIMENTARIA |
Волумен | 34 |
Број | 2 |
Страна од | 105 |
Страна до | 112 |
Радови у часописима ван SCI листе
Nitrogen matter changes during ripening of semihard cheese based on milk protein coaggregates
S. Jovanović, O. Maćej, М. Бараћ, T. Vučić, Nitrogen matter changes during ripening of semihard cheese based on milk protein coaggregates, MLJEKARSTVO, Vol. 57, No. 3, pp. 169 - 193, 2007
Аутори | Снежана Јовановић, Ognjen Maćej, Мирољуб Бараћ и Tanja Vučić |
---|---|
Година | 2007 |
Часопис | MLJEKARSTVO |
Волумен | 57 |
Број | 3 |
Страна од | 169 |
Страна до | 193 |