Navigacija

Modul: Tehnologija konzervisanja i vrenja

I GODINA
I semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
O-KV-20-OHEM Opšta hemija 3 1 1 0 1 6
  Matematika 1 2 2 0 0 0 6
O-KV-14-FIZ Fizika 3 2 0 0 1 6
Izborni blok 1
O-KV-20-INF Informatika 2 1 1 0 0 6
O-KV-20-SOC Sociologija
O-KV-20-BIOL Biologija
Izborni blok 2
O-KV-20-E Engleski jezik 2 0 0 0 0 6
  Ruski jezik
  Francuski jezik
  Nemački jezik
UKUPNO: 12 7 2 0 2 30
II  semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
O-KV-20-ANHE Analitička hemija 2 1 3 0 0 6
O-KV-20-ORHE Organska hemija 2 1 2 0 1 6
  Matematika II 2 2 0 0 0 6
Izborni blok 3
O-KV-20-EOP Ekonomika i organizacija preduzeća 2 2 0 0 0 6
O-KV-20-IGR Inženjerska grafika
Izborni blok 4
O-KV-20-FTM Fizičko-tehnička merenja 2 2 0 0 0 6
O-KV-20-NIM Napredne informatičke metode
UKUPNO: 10 8 5 0 1 30
 
II GODINA
III semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
O-KV-20-HPPR Hemija prirodnih proizvoda 2 1 2 0 1 6
O-KV-20-BIO Biohemija 2 1 1 0 1 6
O-KV-20-FIHE Fizička hemija 2 1 2 0 1 6
O-KV-20-TERM Termodinamika 2 2 0 0 1 6
O-KV-20-MOPE Mehaničke operacije 2 2 0 0 1 6
UKUPNO: 10 7 5 0 5 30
IV semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
O-KV-20-BIOH Biohemija hrane 2 1 1 0 0 6
O-KV-20-OMIK Opšta mikrobiologija 2 1 1 0 1 6
O-KV-20-KONZ Principi konzervisanja hrane 2 1 1 0 1 6
O-KV-20-TDO Toplotne i difuzione operacije 2 2 0 0 0 6
O-KV-20-AMBA Ambalaža i pakovanje hrane 2 1 1 0 1 6
UKUPNO: 10 6 4 0 3 30
 
III GODINA
V semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
O-KV-20-THLA Tehnološke osnove hlađenja 2 2 0 0 0 6
O-KV-20-MIKB Mikrobiologija biljnih proizvoda 2 1 1 0 1 6
O-KV-20-TVP Tehnologija voća i povrća 2 1 1 0 1 6
Izborni blok 5
O-KV-20-TOV Tretman otpadnih voda 2 1 1 0 1 6
  Tehnologija žita
  Tehnologija ulja i masti
Izborni blok 6
O-KV-20-PMV Tehnologija prirodnih i mineralnih voda 2 2 0 0 0 6
  Upravljanje životnom sredinom u proizvodnji hrane
  Poznavanje voća
O-KV-20-PG Poznavanje grožđa
O-KV-20-STAT Statistika
UKUPNO: 10 7 3 0 3 30
VI semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
O-KV-20-BIOI Bioprocesno inženjerstvo 3 2 0 0 0 6
O-KV-20-TOBP Tehnologija voćnih sokova i osvežavajućih bezalkoholnih pića 3 1 1 0 0 6
O-KV-20-HSPP Hlađenje i smrzavanje prehrambenih proizvoda 3 2 0 0 0 6
Izborni blok 7
O-KV-20-UKVA Upravljanje kvalitetom u proizvodnji hrane 3 2 0 0 0 6
O-KV-20-UBEZ Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane
O-KV-20-SPR Stručna praksa 0 0 0 0 6 6
UKUPNO: 12 7 1 0 6 30
 
IV GODINA
VII semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
O-KV-20-TSLA Tehnologija slada 2 1 1 0 1 6
O-KV-20-VIN1 Tehnologija vina 1 2 1 1 0 1 6
O-KV-20-TJP1 Tehnologija jakih alkoholnih pića  1 2 1 1 0 1 6
O-KV-20-GOTH Tehnologija gotove hrane 2 1 1 0 1 6
O-KV-20-FUHR Funkcionalna svojstva hrane 2 1 1 0 1 6
UKUPNO: 10 5 5 0 5 30
VIII semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
O-KV-20-PIVO Tehnologija piva 3 1 1 0 0 6
O-KV-20-VIN2 Tehnologija vina  2 3 1 2 0 0 6
O-KV-20-TJP2 Tehnologija jakih alkoholnih pića 2 2 1 2 0 1 6
Izborni blok 8
O-KV-20-SA Senzorna analiza 2 1 1 0 0 6
O-KV-20-SP Sanitacija pogona
O-KV-20-MAH Mikrobiološke metode analize hrane
  Vinska kultura
  Diplomski rad – 0 0 0 3 3 3
Istraživački  rad
  Diplomski rad – 0 0 0 0 3 3
Izrada i odbrana
UKUPNO: 10 4 6 3 7 30

 

Ispitna pitanja i literatura

Napomena: Student bira i polaže jedan od predmeta iz svakog izbornog bloka.

P         Predavanja

V         Vežbe

DON   Drugi oblici nastave

IR      Istraživački rad

SPECIFIKACIJA PREDMETA