Navigacija

Modul: Tehnologija animalnih proizvoda

I GODINA
I semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
O-TA-20-OHEM Opšta hemija 3 1 1 0 1 6
  Matematika 1 2 2 0 0 0 6
O-TA-20-FIZ Fizika 3 2 0 0 1 6
Izborni blok 1
O-TA-20-INF Informatika 2 1 1 0 0 6
O-TA-20-SOC Sociologija
O-TA-20-BIOL Biologija
Izborni blok 2
O-TA-20-E Engleski jezik 2 0 0 0 0 6
  Ruski jezik
  Francuski jezik
  Nemački jezik
UKUPNO: 12 7 2 0 2 30
II  semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
O-TA-20-ANHE Analitička hemija 2 1 3 0 0 6
O-TA-20-ORHE Organska hemija 2 1 2 0 1 6
  Matematika II 2 2 0 0 0 6
Izborni blok 3
O-TA-20-EOP Ekonomika i organizacija preduzeća 2 2 0 0 0 6
O-TA-20-IGR Inženjerska grafika
Izborni blok 4
O-TA-20-FTM Fizičko-tehnička merenja 2 2 0 0 0 6
O-TA-20-NIM Napredne informatičke metode
UKUPNO: 10 8 5 0 1 30
 
II GODINA
III semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
O-TA-20-HPPR Hemija prirodnih proizvoda 2 1 2 0 1 6
O-TA-20-BIO Biohemija 2 1 1 0 1 6
O-TA-20-FIHE Fizička hemija 2 1 2 0 1 6
O-TA-20-TERM Termodinamika 2 2 0 0 1 6
O-TA-20-MOPE Mehaničke operacije 2 2 0 0 1 6
UKUPNO: 10 7 5 0 5 30
IV semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
O-TA-20-BIOH Biohemija hrane 2 1 1 0 0 6
O-TA-20-OMIK Opšta mikrobiologija 2 1 1 0 1 6
O-TA-20-KONZ Principi konzervisanja hrane 2 1 1 0 1 6
O-TA-20-TDO Toplotne i difuzione operacije 2 2 0 0 0 6
O-TA-20-AMBA Ambalaža i pakovanje hrane 2 1 1 0 1 6
UKUPNO: 10 6 4 0 3 30
 
III GODINA
V semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
O-TA-20-THLA Tehnološke osnove hlađenja 2 2 0 0 0 6
O-TA-20-PMES Poznavanje mesa 2 2 0 0 1 6
O-TA-20-HFML Hemija i fizika mleka 2 1 1 0 1 6
O-TA-20-STAT Statistika 2 2 0 0 0 6
Izborni blok 5
  Upravljanje životnom sredinom u proizvodnji hrane 2 2 0 0 0 6
O-TA-20-MPS Menadžment poslovnih sistema
UKUPNO: 10 9 1 0 2 30
VI semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
O-TA-20-MIKA Mikrobiologija animalnih proizvoda 2 1 2 0 1 6
O-TA-20-OBMS Obrada mesa 2 2 0 0 1 6
O-TA-20-OBML Obrada mleka 2 1 1 0 1 6
O-TA-20-UBEZ Upravljanje bezbednošću u proizvodnji hrane 3 2 0 0 0 6
Izborni blok 6
  Bioprocesno inženjerstvo 3 2 0 0 0 6
O-TA-20-UKVA Upravljanje kvalitetom u proizvodnji hrane
UKUPNO: 12 8 3 0 3 30
 
IV GODINA
VII semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
  Tehnologija mesa I 3 1 2 0 0 6
  Tehnologija mleka I 3 1 2 0 0 6
  Tretman otpadnih voda 3 1 1 0 0 6
Izborni blok 7
  Tehnologija ribe 2 1 1 0 0 6
  Tehnologija sladoleda
  Stručna praksa 0 0 0 0 6 6
UKUPNO: 11 4 6 0 6 30
VIII semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
  Tehnologija mesa II 3 1 2 0 0 6
  Tehnologija mleka II 3 1 2 0 0 6
O-TA-20-SAP Senzorna analiza animalnih proizvoda 2 1 1 0 0 6
Izborni blok 8
  Tehnološko projektovanje 2 1 1 0 0 6
  Sanitacija pogona
  Diplomski rad – 0 0 0 3 3 3
Istraživački  rad
  Diplomski rad – 0 0 0 0 3 3
Izrada i odbrana
UKUPNO: 10 4 6 3 6 30

 

Ispitna pitanja i literatura

Napomena: Student bira i polaže jedan od predmeta iz svakog izbornog bloka.

P         Predavanja

V         Vežbe

DON   Drugi oblici nastave

IR      Istraživački rad

SPECIFIKACIJA PREDMETA