Студијски програм: Прехрамбена технологија
Модул: Технологија анималних производа
| I ГОДИНА | |||||||
| I семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| О-ТА-20-ОХЕМ | Општа хемија | 3 | 1 | 1 | 0 | 1 | 6 |
| Математика 1 | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 | |
| О-ТА-20-ФИЗ | Физика | 3 | 2 | 0 | 0 | 1 | 6 |
| Изборни блок 1 | |||||||
| О-ТА-20-ИНФ | Информатика | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 6 |
| О-ТА-20-СОЦ | Социологија | ||||||
| О-ТА-20-БИОЛ | Биологија | ||||||
| Изборни блок 2 | |||||||
| О-ТА-20-Е | Енглески језик | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 6 |
| Руски језик | |||||||
| Француски језик | |||||||
| Немачки језик | |||||||
| УКУПНО: | 12 | 7 | 2 | 0 | 2 | 30 | |
| II семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| О-ТА-20-АНХЕ | Аналитичка хемија | 2 | 1 | 3 | 0 | 0 | 6 |
| О-ТА-20-ОРХЕ | Органска хемија | 2 | 1 | 2 | 0 | 1 | 6 |
| Математика II | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 | |
| Изборни блок 3 | |||||||
| О-ТА-20-ЕОП | Економика и организација предузећа | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 |
| О-ТА-20-ИГР | Инжењерска графика | ||||||
| Изборни блок 4 | |||||||
| О-ТА-20-ФТМ | Физичко-техничка мерења | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 |
| О-ТА-20-НИМ | Напредне информатичке методе | ||||||
| УКУПНО: | 10 | 8 | 5 | 0 | 1 | 30 | |
| II ГОДИНА | |||||||
| III семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| О-ТА-20-ХППР | Хемија природних производа | 2 | 1 | 2 | 0 | 1 | 6 |
| О-ТА-20-БИО | Биохемија | 2 | 1 | 1 | 0 | 1 | 6 |
| О-ТА-20-ФИХЕ | Физичка хемија | 2 | 1 | 2 | 0 | 1 | 6 |
| О-ТА-20-ТЕРМ | Термодинамика | 2 | 2 | 0 | 0 | 1 | 6 |
| О-ТА-20-МОПЕ | Механичке операције | 2 | 2 | 0 | 0 | 1 | 6 |
| УКУПНО: | 10 | 7 | 5 | 0 | 5 | 30 | |
| IV семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| О-ТА-20-БИОХ | Биохемија хране | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 6 |
| О-ТА-20-ОМИК | Општа микробиологија | 2 | 1 | 1 | 0 | 1 | 6 |
| О-ТА-20-КОНЗ | Принципи конзервисања хране | 2 | 1 | 1 | 0 | 1 | 6 |
| О-ТА-20-ТДО | Топлотне и дифузионе операције | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 |
| О-ТА-20-АМБА | Амбалажа и паковање хране | 2 | 1 | 1 | 0 | 1 | 6 |
| УКУПНО: | 10 | 6 | 4 | 0 | 3 | 30 | |
| III ГОДИНА | |||||||
| V семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| О-ТА-20-ТХЛА | Технолошке основе хлађења | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 |
| О-ТА-20-ПМЕС | Познавање меса | 2 | 2 | 0 | 0 | 1 | 6 |
| О-ТА-20-ХФМЛ | Хемија и физика млека | 2 | 1 | 1 | 0 | 1 | 6 |
| О-ТА-20-СТАТ | Статистика | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 |
| Изборни блок 5 | |||||||
| Управљање животном средином у производњи хране | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 | |
| О-ТА-20-МПС | Менаџмент пословних система | ||||||
| УКУПНО: | 10 | 9 | 1 | 0 | 2 | 30 | |
| VI семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| О-ТА-20-МИКА | Микробиологија анималних производа | 2 | 1 | 2 | 0 | 1 | 6 |
| О-ТА-20-ОБМС | Обрада меса | 2 | 2 | 0 | 0 | 1 | 6 |
| О-ТА-20-ОБМЛ | Обрада млека | 2 | 1 | 1 | 0 | 1 | 6 |
| О-ТА-20-УБЕЗ | Управљање безбедношћу у производњи хране | 3 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 |
| Изборни блок 6 | |||||||
| Биопроцесно инжењерство | 3 | 2 | 0 | 0 | 0 | 6 | |
| О-ТА-20-УКВА | Управљање квалитетом у производњи хране | ||||||
| УКУПНО: | 12 | 8 | 3 | 0 | 3 | 30 | |
| IV ГОДИНА | |||||||
| VII семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| Технологија меса I | 3 | 1 | 2 | 0 | 0 | 6 | |
| Технологија млека I | 3 | 1 | 2 | 0 | 0 | 6 | |
| Третман отпадних вода | 3 | 1 | 1 | 0 | 0 | 6 | |
| Изборни блок 7 | |||||||
| Технологија рибе | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 6 | |
| Технологија сладоледа | |||||||
| Стручна пракса | 0 | 0 | 0 | 0 | 6 | 6 | |
| УКУПНО: | 11 | 4 | 6 | 0 | 6 | 30 | |
| VIII семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| Технологија меса II | 3 | 1 | 2 | 0 | 0 | 6 | |
| Технологија млека II | 3 | 1 | 2 | 0 | 0 | 6 | |
| О-ТА-20-САП | Сензорна анализа анималних производа | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 6 |
| Изборни блок 8 | |||||||
| Технолошко пројектовање | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 6 | |
| Санитација погона | |||||||
| Дипломски рад – | 0 | 0 | 0 | 3 | 3 | 3 | |
| Истраживачки рад | |||||||
| Дипломски рад – | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 3 | |
| Израда и одбрана | |||||||
| УКУПНО: | 10 | 4 | 6 | 3 | 6 | 30 | |
Напомена: Студент бира и полаже један од предмета из сваког изборног блока.
П Предавања
В Вежбе
ДОН Други облици наставе
ИР Истраживачки рад
