Навигација

О-КВ-20-ТОБП - Технологија воћних сокова и освежавајућих безалкохолних пића

Спецификација предмета
НазивТехнологија воћних сокова и освежавајућих безалкохолних пића
АкронимО-КВ-20-ТОБП
Студијски програмПрехрамбена технологија
МодулТехнологија конзервисања и врења
Тип студијаосновне академске студије
Наставник (предавач)
Наставник/сарадник (вежбе)
    Наставник/сарадник (ДОН)
      Број ЕСПБ6.0Статус предметаобавезан
      Условљност другим предметимаОблик условљености
      Циљеви изучавања предмета
      Исходи учења (стечена знања)
      Садржај предмета
      Садржај теоријске наставе
      Садржај практичне наставе
      Број часова активне наставе недељно током семестра/триместра/године
      ПредавањаВежбеДОНСтудијски и истраживачки радОстали часови
      311
      Методе извођења наставе
      Оцена знања (максимални број поена 100)
      Предиспитне обавезеПоенаЗавршни испитПоена
      Активности у току предавањаПисмени испит
      Практична наставаУсмени испит
      Пројекти
      Колоквијуми
      Семинари