Навигација

доц. др Миле Вељовић

Доцент
Катедра за технологију конзервисања и врења
Научна областНаука о конзервисању и врењу
Датум избора 11. октобар 2022.

Предмети

О-ВВ-20-ПРВО - Прерада воћа
О-КВ-20-КОНЗ - Принципи конзервисања хране
О-КВ-20-ТВП - Технологија воћа и поврћа
О-КВ-20-ТОБП - Технологија воћних сокова и освежавајућих безалкохолних пића
О-МХ-20-КОНЗ - Принципи конзервисања хране
О-МХ-20-ТОБП - Технологија воћних сокова и освежавајућих безалкохолних пића
О-ТА-20-КОНЗ - Принципи конзервисања хране
О-ТР-20-КОНЗ - Принципи конзервисања хране
О-УБ-20-КОНЗ - Принципи конзервисања хране
О-УБ-20-ТВП - Технологија воћа и поврћа
О-УБ-20-ТОБП - Технологија воћних сокова и освежавајућих безалкохолних пића
М-ПИ-20-МР1 - Мастер рад - СИР
М-ПИ-20-ПВП - Прерада воћа и поврћа
М-ПИ-20-СП - Стручна пракса
Д-ТХ-20-ТВП - Одабрана поглавља из технологије воћа и поврћа
Д-ТХ-20-ТВС - Одабрана поглавља из технологије воћних сокова и освежавајућих безалкохолних пића
О-ВВ-14-ПРВО - Прерада воћа
О-КВ-14-КОНЗ-13 - Принципи конзервисања хране
О-КВ-14-ТВП-13 - Технологија воћа и поврћа
О-КВ-14-ТОБП-13 - Технологија воћних сокова и освежавајућих безалкохолних пића
О-МХ-14-КОНЗ - Принципи конзервисања хране
О-МХ-14-ТОБП - Технологија воћних сокова и освежавајућих безалкохолних пића
О-РА-14-ЧВГ - Чување и прерада воћа и грожђа
О-ТА-14-ПКХ-13 - Принципи конзервисања хране
О-ТР-14-КОНЗ - Принципи конзервисања хране
О-УБ-14-КОНЗ - Принципи конзервисања хране
О-УБ-14-ТВП - Технологија воћа и поврћа
О-УБ-14-ТОБП - Технологија воћних сокова и освежавајућих безалкохолних пића
О-ХК-14-ПРВ - Прерада воћа
М-ПИ-14-ККВП - Конзервисање и квалитет производа од воћа и поврћа
М-УБ-14-ККВП - Конзервисање и квалитет производа од воћа и поврћа
М-ХХ-14-ККВП - Конзервисање и квалитет производа од воћа и поврћа
Д-ТХ-14-ТВП-13 - Одабрана поглавља из технологије воћа и поврћа
Д-ТХ-14-ТВС-13 - Одабрана поглавља из технологије воћних сокова и освежавајућих безалкохолних пића