Navigacija

doc. dr Mile Veljović

Docent
Katedra za tehnologiju konzervisanja i vrenja
Naučna oblast Nauka o konzervisanju i vrenju
Datum izbora 11. oktobar 2022.

Predmeti

O-VV-20-PRVO - Prerada voća
O-KV-20-KONZ - Principi konzervisanja hrane
O-KV-20-TVP - Tehnologija voća i povrća
O-KV-20-TOBP - Tehnologija voćnih sokova i osvežavajućih bezalkoholnih pića
O-MH-20-KONZ - Principi konzervisanja hrane
O-MH-20-TOBP - Tehnologija voćnih sokova i osvežavajućih bezalkoholnih pića
O-TA-20-KONZ - Principi konzervisanja hrane
O-TR-20-KONZ - Principi konzervisanja hrane
O-UB-20-KONZ - Principi konzervisanja hrane
O-UB-20-TVP - Tehnologija voća i povrća
O-UB-20-TOBP - Tehnologija voćnih sokova i osvežavajućih bezalkoholnih pića
M-PI-20-PVP - Prerada voća i povrća
D-TH-20-TVP - Odabrana poglavlja iz tehnologije voća i povrća
D-TH-20-TVS - Odabrana poglavlja iz tehnologije voćnih sokova i osvežavajućih bezalkoholnih pića
O-VV-14-PRVO - Prerada voća
O-KV-14-KONZ-13 - Principi konzervisanja hrane
O-KV-14-TVP-13 - Tehnologija voća i povrća
O-KV-14-TOBP-13 - Tehnologija voćnih sokova i osvežavajućih bezalkoholnih pića
O-MH-14-KONZ - Principi konzervisanja hrane
O-MH-14-TOBP - Tehnologija voćnih sokova i osvežavajućih bezalkoholnih pića
O-RA-14-ČVG - Čuvanje i prerada voća i grožđa
O-TA-14-PKH-13 - Principi konzervisanja hrane
O-TR-14-KONZ - Principi konzervisanja hrane
O-UB-14-KONZ - Principi konzervisanja hrane
O-UB-14-TVP - Tehnologija voća i povrća
O-UB-14-TOBP - Tehnologija voćnih sokova i osvežavajućih bezalkoholnih pića
O-HK-14-PRV - Prerada voća
M-PI-14-KKVP - Konzervisanje i kvalitet proizvoda od voća i povrća
M-UB-14-KKVP - Konzervisanje i kvalitet proizvoda od voća i povrća
M-HH-14-KKVP - Konzervisanje i kvalitet proizvoda od voća i povrća
D-TH-14-TVP-13 - Odabrana poglavlja iz tehnologije voća i povrća
D-TH-14-TVS-13 - Odabrana poglavlja iz tehnologije voćnih sokova i osvežavajućih bezalkoholnih pića