Navigacija
FAKULTET
O fakultetu
Istorijat fakulteta
Misija / Vizija
Kvalitet
Dozvola za rad
Propisi
Etička komisija za rad sa eksperimentalnim životinjama
Galerija
Informator o radu
Poslovodstvo
Zaposleni
Akreditacije
Akreditacija 2020
Akreditacija 2013-2019
Samovrednovanje
Samovrednovanje 2024
Samovrednovanje 2020
Izdavačka delatnost
Nastavna literatura
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade)
Journal of Agricultural Engineering
Zbornici skupova
Projekti
Nacionalni projekti
Međunarodni projekti
Saradnja sa privredom
Laboratorije i usluge
Laboratorije
Projektovanje
Konsalting
Usavršavanje i edukacija
Nove sorte
Sadni materijal
Proizvodi ODPF ''Radmilovac''
Pružanje saveta poljoprivrednim proizvođačima
Edukativne posete
Organizacija fakulteta
Instituti/Odseci
Katedre
Stručne službe
Javne nabavke
Ogledna dobra
Uvid javnosti
Referati
Doktorske disertacije
Obaveštenja o disertacijama
Izveštaji o petogodišnjem radu redovnih profesora
STUDIJE
Osnovne akademske studije
Studijski program: Biljna proizvodnja
Studijski program: Zootehnika
Studijski program: Agroekonomija
Studijski program: Prehrambena tehnologija
Studijski program: Biotehnički i informacioni inženjering
Studijski program: Zaštita životne sredine u proizvodnji hrane
Studijski program: Fitomedicina
Osnovne akademske studije PDF
Obrasci za osnovne akademske studije
Master akademske studije
Studijski program: AGROEKONOMIJA
Studijski program: PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA
Studijski program: POLJOPRIVREDA
Studijski program: VOĆARSTVO I VINOGRADARSTVO I VINARSTVO
Studijski program: FITOMEDICINA
Master akademske studije PDF
Obrasci za master akademske studije
Specijalističke akademske studije
Studijski program: Zootehnika
Studijski program: Prehrambena tehnologija
Obrasci za specijalističke akademske studije
Doktorske akademske studije
Studijski program: Prehrambena tehnologija
Studijski program: Agroekonomija i ruralni razvoj
Studijski program: Poljoprivredne nauke
Studijski program: Lanac vrednosti poljoprivredno prehrambenih proizvoda
Obrasci za doktorske akademske studije
E-Learning
STUDENTI
Akademski kalendar 2025/2026
Raspored časova
Studentske vesti
Studentska praksa
Studentski servisi
Studentske organizacije
Studentska služba
VESTI
KONTAKT
UPIS
UPIS 2025-2026
Osnovne akademske studije
Master akademske studije
Zašto upisati Poljoprivredni fakultet
Srp
Срп
Srp
Eng
Naslovna
Pretraga
prof. dr Milena Pantić
Vanredni profesor
Katedra za tehnološku mikrobiologiju
441-3343
Naučna oblast
Tehnološka mikrobiologija
Datum izbora
10. novembar 2020.
Predmeti
O-KV-20-OMIK - Opšta mikrobiologija
O-MH-20-OMIK - Opšta mikrobiologija
O-MH-20-OMH - Osnove mikrobiologije hrane
O-MH-20-HID - Higijenski inženjering i dizajn
O-TA-20-OMIK - Opšta mikrobiologija
O-TR-20-OMIK - Opšta mikrobiologija
O-UB-20-OMIK - Opšta mikrobiologija
O-UB-20-HID - Higijenski inženjering i dizajn
M-MH-20-BMM - Primena bioaktivnih materija mikrobiološkog porekla
M-MH-20-IMIK - Industrijska mikrobiologija
M-MH-20-MMH - Metode u mikrobiologiji hrane
M-MH-20-MR1 - Master rad - SIR
M-MH-20-PMH - Patogeni mikroorganizmi u hrani
M-MH-20-PFH - Probiotici u proizvodnji funkcionalne hrane
M-MH-20-SP - Stručna praksa
M-PI-20-MMH - Metode u mikrobiologiji hrane
C-TM-20-PHID - Primenjeni higijenski inžinjering i dizajn
C-TM-20-SPR - Stručna praksa
C-TM-20-SR1 - Specijalistički rad 1
D-TH-20-GEM - Genetika mikroorganizama
D-TH-20-DD1NIR - Doktorska disertacija 1 NIR
D-TH-20-MMA - Mikrobiološke metode analize
D-TH-20-OPTM - Odabrana poglavlja iz tehnološke mikrobiologije
O-KV-14-OMIK-13 - Opšta mikrobiologija
O-MH-14-IMB - Industrijski mikroorganizmi u hrani biljnog porekla
O-MH-14-OMIK - Opšta mikrobiologija
O-MH-14-OMH - Osnovi mikrobiologije hrane
O-MH-14-PO2 - Praktična obuka 2
O-MH-14-TOKH - Toksiinfekcije i intoksikacije hrane
O-MH-14-HID - Higijenski inženjering i dizajn
O-TA-14-OMIK-13 - Opšta mikrobiologija
O-TR-14-OMIK-13 - Opšta mikrobiologija
O-UB-14-OMIK-13 - Opšta mikrobiologija
M-MH-14-IMIK - Industrijska mikrobiologija
M-HH-14-IMIK - Industrijska mikrobiologija
C-TM-14-HID-13 - Higijenski inžinjering i dizajn
D-TH-14-VKTM - Mikrobiologija hrane i prediktivna mikrobiologija
D-TH-14-GEM-13 - Genetika mikroorganizama
D-TH-14-MIH - Odabrana poglavlja iz tehnološke mikrobiologije
D-TH-14-MMA-13 - Mikrobiološke metode analize