Студијски програм: ВОЋАРСТВО И ВИНОГРАДАРСТВО И ВИНАРСТВО
Модул: ВОЋАРСТВО
I семестар | |||||||
Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
М-ВО-20-ОПВВ | Органска производња воћа и грожђа | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 4 |
М-ВО-20-ПСВ | Производња садница воћака | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 5 |
М-ВО-20-БОЧ | Биолошке основе бербе, чувања и сушења воћа | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 5 |
Изборни блок 1 | |||||||
М-ВО-20-ОБП | Основи израде бизнис плана | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 5 |
М-ВО-20-КПАВ | Климатске промене и адаптација воћака | ||||||
М-ВО-20-ПП | Прецизна пољопривреда | ||||||
Изборни блок 2 | |||||||
М-ВО-20-ПВЗП | Производња воћа у заштићеном простору | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 4 |
М-ВО-20-БОВ | Биотехнологија у оплемењивању воћака | ||||||
М-ВО-20-МБПО | Медоносно биље и полинација | ||||||
Мастер рад - истраживање | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 7 | |
УКУПНО: | 10 | 10 | 0 | 4 | 0 | 30 | |
II семестар | |||||||
Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
М-ВО-20-ПОВ | Пројектовање воћњака | 4 | 3 | 0 | 0 | 0 | 7 |
М-ВО-20-ПОМ | Помологија | 4 | 3 | 0 | 0 | 0 | 6 |
Изборни блок 3 | |||||||
М-ВО-20-ВР | Воћне ракије | 3 | 3 | 0 | 0 | 0 | 6 |
М-ВО-20-ОВО | Оплемењивање воћака | ||||||
М-ВО-20-НВ | Наводњавање воћака | ||||||
М-ВО-20-СТВ | Суптропске и тропске воћке | ||||||
М-ВО-20-СПР | Стручна пракса | 0 | 0 | 0 | 0 | 6 | 4 |
Мастер рад – израда и одбрана | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 7 | |
УКУПНО: | 11 | 9 | 0 | 0 | 10 | 30 |
Напомена: Студент бира и полаже по 1 предмет из сваког изборног блока.
П Предавања
В Вежбе
ДОН Други облици наставе
ИР Истраживачки рад