проф. др Душан Живковић
441-3273 | |
Научна област | Наука о месу |
---|---|
Датум избора | 12. април 2017. |
Предмети
Библиографија
Радови у часописима са SCI листе
Profile of volatile compounds in frankfurters from culled goat meat during cold storage
B. Pisinov, S. Ivanović, D. Živković, D. Vranić, S. Stajić, Profile of volatile compounds in frankfurters from culled goat meat during cold storage, JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, Vol. 45, No. 5, pp. e15410 - e15410, 2021
Аутори | Борис Писинов, Снежана Ивановић, Душан Живковић, Данијела Вранић и Славиша Стајић |
---|---|
Година | 2021 |
DOI | https://doi.org/10.1111/jfpp.15410 |
Часопис | JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION |
Волумен | 45 |
Број | 5 |
Страна од | e15410 |
Страна до | e15410 |
Use of culled goat meat in frankfurter production – Effect on sensory quality and technological properties
S. Stajić, B. Pisinov, I. Tomašević, I. Đekić, D. Čolović, S. Ivanović, D. Živković, Use of culled goat meat in frankfurter production – Effect on sensory quality and technological properties, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 55, pp. 1032 - 1045, 2020
Аутори | Славиша Стајић, Борис Писинов, Игор Томашевић, Илија Ђекић, Душица Чоловић, Снежана Ивановић и Душан Живковић |
---|---|
Година | 2020 |
DOI | 10.1111/ijfs.14346 |
Часопис | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
Волумен | 55 |
Страна од | 1032 |
Страна до | 1045 |
Use of linseed oil in improving the quality of chicken frankfurters
S. Stajić, N. Stanišić, I. Tomašević, I. Đekić, N. Ivanović, D. Živković, Use of linseed oil in improving the quality of chicken frankfurters, JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, Vol. 42, No. 0, pp. e13529 - e13529, 2018
Аутори | Славиша Стајић, Nikola Stanišić, Игор Томашевић, Илија Ђекић, Nikola Ivanović и Душан Живковић |
---|---|
Година | 2018 |
DOI | https://doi:10.1111/jfpp.13529 |
Часопис | JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION |
Волумен | 42 |
Број | 0 |
Страна од | e13529 |
Страна до | e13529 |
The utilisation of grapeseed oil in improving the quality of dry fermented sausages
S. Stajić, Д. Живковић, V. Tomović, В. Недовић, M. Perunović, С. Левић, N. Kovjanić, N. Stanišić, The utilisation of grapeseed oil in improving the quality of dry fermented sausages, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, Vol. 49, No. 11, pp. 2356 - 2363, 2014
Аутори | Славиша Стајић, Душан Живковић, Vladimir Tomović, Виктор Недовић, Marija Perunović, Стева Левић, Nataša Kovjanić и Nikola Stanišić |
---|---|
Година | 2014 |
DOI | https://doi:10.1111/ijfs.12555 |
Часопис | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY |
Волумен | 49 |
Број | 11 |
Страна од | 2356 |
Страна до | 2363 |
Радови у часописима ван SCI листе
Technological properties of model system beef emulsions with encapsulated pumpkinseed oil and shell powder
S. Stajić, A. Kalušević, I. Tomašević, B. Rabrenović, A. Božić, P. Radović, V. Nedović, D. Živković, Technological properties of model system beef emulsions with encapsulated pumpkinseed oil and shell powder, Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol. 70, No. 2, pp. 159 - 168, 2020
Аутори | Славиша Стајић, Ана Калушевић, Игор Томашевић, Биљана Рабреновић, Анђелија Божић, Петар Радовић, Виктор Недовић и Душан Живковић |
---|---|
Година | 2020 |
DOI | https://doi.org/10.31883/pjfns/118008 |
Часопис | Polish Journal of Food and Nutrition Sciences |
Волумен | 70 |
Број | 2 |
Страна од | 159 |
Страна до | 168 |
Physico-Chemical Characteristics and Sensory Quality of Dry Fermented Sausages with Flaxseed Oil Preparations
S. Stajić, N. Stanišić, С. Левић, V. Tomović, S. Lilić, D. Vranić, M. Jokanović, Д. Живковић, Physico-Chemical Characteristics and Sensory Quality of Dry Fermented Sausages with Flaxseed Oil Preparations, Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol. 68, No. 4, pp. 367 - 375, 2018
Аутори | Славиша Стајић, Nikola Stanišić, Стева Левић, Vladimir Tomović, Slobodan Lilić, Danijela Vranić, Marija Jokanović и Душан Живковић |
---|---|
Година | 2018 |
DOI | https://doi:10.1080/1828051X.2018.1443287 |
Часопис | Polish Journal of Food and Nutrition Sciences |
Волумен | 68 |
Број | 4 |
Страна од | 367 |
Страна до | 375 |