
проф. др Оливера Ећим - Ђурић
Ванредни професор
Катедра за пољопривредну технику
| 441-3446 | |
| Научна област | Пољопривредно машинство |
|---|---|
| Датум избора | 11. септембар 2025. |
Предмети
Библиографија
Радови у часописима са SCI листе
The effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble protein fractions of traditional Serbian white- brined cheeses
Tanja Vučić, Danijel Milinčić, Slađana Žilić, Ivana Ignjatović-Sredović, Zlatan Sarić, Olivera Ećim-Đurić, Aleksandar Kostić, Miroljub Barać, The effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble protein fractions of traditional Serbian white- brined cheeses, MLJEKARSTVO, Vol. 70, pp. 253 - 265, 2020
| Аутори | Тања Вучић, Данијел Милинчић, Слађана Жилић, Ивана Средовић Игњатовић, Златан Сарић, Оливера Ећим - Ђурић, Александар Костић и Мирољуб Бараћ |
|---|---|
| Година | 2020 |
| DOI | https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0403 |
| Часопис | MLJEKARSTVO |
| Волумен | 70 |
| Страна од | 253 |
| Страна до | 265 |
