Навигација

проф. др Оливера Ећим - Ђурић

Ванредни професор
Катедра за пољопривредну технику
441-3446
Научна областПољопривредно машинство
Датум избора 27. октобар 2020.

Предмети

О-БИ-20-БИОЕ - Биоенегране
О-БИ-20-ИНГР - Инжењерска графика
О-БИ-20-ИСА - Инжењерско софтверски алати
О-БИ-20-МПП - Моделирање процеса у пољопривреди
О-БИ-20-ОИЕ - Обновљиви извори енергије
О-БИ-20-ТЕПС - Термотехнички и погонски системи у пољопривреди
О-БИ-20-ХИПТ - Хидропнеуматска техника
О-ЗХ-20-ОИЕ - Обновљиви извори енергије
О-КВ-20-ИГР - Инжењерска графика
О-КВ-20-ТЕРМ - Термодинамика
О-МХ-20-ИГР - Инжењерска графика
О-МХ-20-ТЕРМ - Термодинамика
О-ТА-20-ИГР - Инжењерска графика
О-ТА-20-ТЕРМ - Термодинамика
О-ТР-20-ИГР - Инжењерска графика
О-ТР-20-ТЕРМ - Термодинамика
О-УБ-20-ИГР - Инжењерска графика
О-УБ-20-ТЕРМ - Термодинамика
О-УЗ-20-ИНГР - Инжењерска графика
М-БИ-20-БИОГ - Биогорива
М-БИ-20-ЕСП - Енергетски системи у пољопривреди
М-БИ-20-МР1 - Мастер рад 1 истраживачки рад
М-БИ-20-ПТТП - Пројектовање термо-техничких постројења у пољопривреди
М-БИ-20-СП - Стручна пракса
М-ЗО-20-ЕСП - Енергетски системи у пољопривреди
М-ОП-20-БИОГ - Биогорива
М-ОП-20-ЕСП - Енергетски системи у пољопривреди
М-РА-20-ЕСП - Енергетски системи у пољопривреди
М-УЗ-20-ЕСП - Енергетски системи у пољопривреди
М-ХК-20-ЕСП - Енергетски системи у пољопривреди
Д-БИ-20-МИКЛ - Микроклима у производним објектима интезивног сточарства
Д-БИ-20-СТС - Савремени технички системи гајења у заштићеном простору
Д-БИ-20-ТПС - Технике и технологије процеса сушења
Д-БИ-20-ТРАП - Термодинамичка анализа пољопривредних процеса и система
О-КВ-14-КГО - Компјутерска графика и елементи технолошке опреме
О-КВ-14-ТЕРМ-13 - Термодинамика
О-МЛ-14-ИГ - Инжењерска графика
О-МХ-14-КГО - Компјутерска графика и елементи технолошке опреме
О-МХ-14-ТЕРМ - Термодинамика
О-ПТ-14-ИЦРТ - Инжењерско цртање
О-ПТ-14-ХИПТ-13 - Хидропнеуматска техника
О-ТА-14-КГО - Компјутерска графика и елементи технолошке опреме
О-ТА-14-ТЕРМ-13 - Термодинамика
О-ТР-14-КГО - Компјутерска графика и елементи технолошке опреме
О-ТР-14-ТЕРМ-13 - Термодинамика
О-УБ-14-КГО - Компјутерска графика и елементи технолошке опреме
О-УБ-14-ТЕРМ-13 - Термодинамика
М-ПТ-14-СТТ - Системи за термички третман пољопривредних производа

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

The effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble protein fractions of traditional Serbian white- brined cheeses

Tanja Vučić, Danijel Milinčić, Slađana Žilić, Ivana Ignjatović-Sredović, Zlatan Sarić, Olivera Ećim-Đurić, Aleksandar Kostić, Miroljub Barać, The effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble protein fractions of traditional Serbian white- brined cheeses, MLJEKARSTVO, Vol. 70, pp. 253 - 265, 2020

АуториТања Вучић, Данијел Милинчић, Слађана Жилић, Ивана Средовић Игњатовић, Златан Сарић, Оливера Ећим - Ђурић, Александар Костић и Мирољуб Бараћ
Година2020
DOIhttps://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0403
ЧасописMLJEKARSTVO
Волумен70
Страна од253
Страна до265