prof. dr Olivera Ećim - Đurić
Vanredni profesor
Katedra za poljoprivrednu tehniku
441-3446 | |
Naučna oblast | Poljoprivredno mašinstvo |
---|---|
Datum izbora | 27. oktobar 2020. |
Predmeti
Bibliografija
Radovi u časopisima sa SCI liste
The effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble protein fractions of traditional Serbian white- brined cheeses
Tanja Vučić, Danijel Milinčić, Slađana Žilić, Ivana Ignjatović-Sredović, Zlatan Sarić, Olivera Ećim-Đurić, Aleksandar Kostić, Miroljub Barać, The effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble protein fractions of traditional Serbian white- brined cheeses, MLJEKARSTVO, Vol. 70, pp. 253 - 265, 2020
Autori | Tanja Vučić, Danijel Milinčić, Slađana Žilić, Ivana Sredović Ignjatović, Zlatan Sarić, Olivera Ećim - Đurić, Aleksandar Kostić i Miroljub Barać |
---|---|
Godina | 2020 |
DOI | https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0403 |
Časopis | MLJEKARSTVO |
Volumen | 70 |
Strana od | 253 |
Strana do | 265 |