Студијски програм: Прехрамбена технологија
Модул: Технолошка микробиологија
I семестар | |||||||
Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
C-ТМ-20-ККЛ | Контрола квалитета у лабораторији | 2 | 2 | 0 | 2 | 0 | 8 |
C-ТМ-20-ХИГХ | Методе у контроли микробиолошке безбедности и хигијене хране | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 7 |
Микробиолошке методе анализе воде | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 7 | |
C-ТМ-20-СР1 | Специјалистички рад - истраживање | 0 | 0 | 0 | 6 | 0 | 8 |
УКУПНО: | 6 | 4 | 2 | 8 | 0 | 30 | |
II семестар | |||||||
Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
C-ТМ-20-АМХ | Аналитичке методе у микробиологији хране | 2 | 1 | 1 | 2 | 0 | 7 |
Изборни блок 1 | |||||||
C-ТМ-20-КМХ | Виши курс микробиологије хране | 4 | 0 | 0 | 6 | 0 | 12 |
C-ТМ-20-ТМИК | Технолошка микробиологија | ||||||
C-ТМ-20-ПХИД | Примењени хигијенски инжињеринг и дизајн | ||||||
C-ТМ-20-МКДЛ | Микробиолошки критеријуми за храну | ||||||
C-ТМ-20-СПР | Стручна пракса | 0 | 0 | 0 | 0 | 6 | 3 |
C-ТМ-20-СР2 | Специјалистички рад – израда и одбрана | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 8 |
УКУПНО: | 6 | 1 | 1 | 12 | 10 | 30 |
Напомена: Студент бира и полаже два предмета из изборног блока 1.
П Предавања
В Вежбе
ДОН Други облици наставе
ИР Истраживачки рад