Навигација

Модул: Технолошка микробиологија

I семестар
Шифра Назив предмета Фонд часова ЕСПБ
П В ДОН ИР ОСТАЛО
C-ТМ-20-ККЛ Контрола квалитета у лабораторији 2 2 0 2 0 8
C-ТМ-20-ХИГХ Методе у контроли микробиолошке безбедности и хигијене хране 2 1 1 0 0 7
  Микробиолошке методе анализе воде 2 1 1 0 0 7
C-ТМ-20-СР1 Специјалистички рад - истраживање 0 0 0 6 0 8
УКУПНО: 6 4 2 8 0 30
II семестар
Шифра Назив предмета Фонд часова ЕСПБ
П В ДОН ИР ОСТАЛО
C-ТМ-20-АМХ Аналитичке методе у микробиологији хране 2 1 1 2 0 7
Изборни блок 1
C-ТМ-20-КМХ Виши курс микробиологије хране 4 0 0 6 0 12
C-ТМ-20-ТМИК Технолошка микробиологија
C-ТМ-20-ПХИД Примењени хигијенски инжињеринг и дизајн
C-ТМ-20-МКДЛ Микробиолошки критеријуми за храну
C-ТМ-20-СПР Стручна пракса 0 0 0 0 6 3
C-ТМ-20-СР2 Специјалистички рад – израда и одбрана 0 0 0 4 4 8
УКУПНО: 6 1 1 12 10 30

 

Напомена: Студент бира и полаже два предмета из изборног блока 1.

П         Предавања

В         Вежбе

ДОН   Други облици наставе

ИР      Истраживачки рад

СПЕЦИФИКАЦИЈА ПРЕДМЕТА