Студијски програм: Прехрамбена технологија
Модул: Технолошка микробиологија
| I семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| C-ТМ-20-ККЛ | Контрола квалитета у лабораторији | 2 | 2 | 0 | 2 | 0 | 8 |
| C-ТМ-20-ХИГХ | Методе у контроли микробиолошке безбедности и хигијене хране | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 7 |
| Микробиолошке методе анализе воде | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 7 | |
| C-ТМ-20-СР1 | Специјалистички рад - истраживање | 0 | 0 | 0 | 6 | 0 | 8 |
| УКУПНО: | 6 | 4 | 2 | 8 | 0 | 30 | |
| II семестар | |||||||
| Шифра | Назив предмета | Фонд часова | ЕСПБ | ||||
| П | В | ДОН | ИР | ОСТАЛО | |||
| C-ТМ-20-АМХ | Аналитичке методе у микробиологији хране | 2 | 1 | 1 | 2 | 0 | 7 |
| Изборни блок 1 | |||||||
| C-ТМ-20-КМХ | Виши курс микробиологије хране | 4 | 0 | 0 | 6 | 0 | 12 |
| C-ТМ-20-ТМИК | Технолошка микробиологија | ||||||
| C-ТМ-20-ПХИД | Примењени хигијенски инжињеринг и дизајн | ||||||
| C-ТМ-20-МКДЛ | Микробиолошки критеријуми за храну | ||||||
| C-ТМ-20-СПР | Стручна пракса | 0 | 0 | 0 | 0 | 6 | 3 |
| C-ТМ-20-СР2 | Специјалистички рад – израда и одбрана | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 8 |
| УКУПНО: | 6 | 1 | 1 | 12 | 10 | 30 | |
Напомена: Студент бира и полаже два предмета из изборног блока 1.
П Предавања
В Вежбе
ДОН Други облици наставе
ИР Истраживачки рад
