Navigacija

Modul: Tehnološka mikrobiologija

I semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
C-TM-20-KKL Kontrola kvaliteta u laboratoriji 2 2 0 2 0 8
C-TM-20-HIGH Metode u kontroli mikrobiološke bezbednosti i higijene hrane 2 1 1 0 0 7
  Mikrobiološke metode analize vode 2 1 1 0 0 7
C-TM-20-SR1 Specijalistički rad - istraživanje 0 0 0 6 0 8
UKUPNO: 6 4 2 8 0 30
II semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
C-TM-20-AMH Analitičke metode u mikrobiologiji hrane 2 1 1 2 0 7
Izborni blok 1
C-TM-20-KMH Viši kurs mikrobiologije hrane 4 0 0 6 0 12
C-TM-20-TMIK Tehnološka mikrobiologija
C-TM-20-PHID Primenjeni higijenski inžinjering i dizajn
C-TM-20-MKDL Mikrobiološki kriterijumi za hranu
C-TM-20-SPR Stručna praksa 0 0 0 0 6 3
C-TM-20-SR2 Specijalistički rad – izrada i odbrana 0 0 0 4 4 8
UKUPNO: 6 1 1 12 10 30

 

Napomena: Student bira i polaže dva predmeta iz izbornog bloka 1.

P         Predavanja

V         Vežbe

DON   Drugi oblici nastave

IR      Istraživački rad

SPECIFIKACIJA PREDMETA