Studijski program: Prehrambena tehnologija
Modul: Tehnološka mikrobiologija
I semestar | |||||||
Šifra | Naziv predmeta | Fond časova | ESPB | ||||
P | V | DON | IR | OSTALO | |||
C-TM-20-KKL | Kontrola kvaliteta u laboratoriji | 2 | 2 | 0 | 2 | 0 | 8 |
C-TM-20-HIGH | Metode u kontroli mikrobiološke bezbednosti i higijene hrane | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 7 |
Mikrobiološke metode analize vode | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 | 7 | |
C-TM-20-SR1 | Specijalistički rad - istraživanje | 0 | 0 | 0 | 6 | 0 | 8 |
UKUPNO: | 6 | 4 | 2 | 8 | 0 | 30 | |
II semestar | |||||||
Šifra | Naziv predmeta | Fond časova | ESPB | ||||
P | V | DON | IR | OSTALO | |||
C-TM-20-AMH | Analitičke metode u mikrobiologiji hrane | 2 | 1 | 1 | 2 | 0 | 7 |
Izborni blok 1 | |||||||
C-TM-20-KMH | Viši kurs mikrobiologije hrane | 4 | 0 | 0 | 6 | 0 | 12 |
C-TM-20-TMIK | Tehnološka mikrobiologija | ||||||
C-TM-20-PHID | Primenjeni higijenski inžinjering i dizajn | ||||||
C-TM-20-MKDL | Mikrobiološki kriterijumi za hranu | ||||||
C-TM-20-SPR | Stručna praksa | 0 | 0 | 0 | 0 | 6 | 3 |
C-TM-20-SR2 | Specijalistički rad – izrada i odbrana | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 8 |
UKUPNO: | 6 | 1 | 1 | 12 | 10 | 30 |
Napomena: Student bira i polaže dva predmeta iz izbornog bloka 1.
P Predavanja
V Vežbe
DON Drugi oblici nastave
IR Istraživački rad