Navigacija

Modul: Hemija hrane

I semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
C-HH-20-KKL Kontrola kvaliteta u laboratoriji 2 2 0 2 0 8
C-HH-20-HH Hemija hrane 2 1 1 0 0 7
C-HH-20-VKBH Viši kurs biohemije hrane 2 1 1 0 0 7
C-HH-20-SR1 Specijalistički rad - istraživanje 0 0 0 6 0 8
UKUPNO: 6 4 2 8 0 30
II  semestar
Šifra Naziv predmeta Fond časova ESPB
P V DON IR OSTALO
C-HH-20-AMH Analitičke metode u mikrobiologiji hrane 2 1 1 2 0 7
Izborni blok 1
C-HH-20-VITA Vitamini i antioksidansi u hrani 4 0 0 6 0 12
C-HH-20-PPB Proteini i proteinski proizvodi biljnog porekla
C-HH-20-EMOD Enzimske modifikacije u prehrambenoj tehnologiji
C-HH-20-SBM Sekundarni biljni metaboliti kao biološki aktivna jedinjenja
C-HH-20-HKON Hemijska kontaminacija hrane
C-HH-20-TMAH Termalne metode analize hrane
C-HH-20-SPHR Spektroskopske i hromatografske metode u analitici hrane
C-HH-20-HAV Hemijska analiza vode
C-HH-20-SPR Stručna praksa 0 0 0 0 6 3
  Specijalistički rad – izrada i odbrana 0 0 0 4 4 8
UKUPNO: 6 1 1 12 10 30

 

Napomena: Student bira i polaže dva predmeta iz izbornog bloka 1.

P         Predavanja

V         Vežbe

DON   Drugi oblici nastave

IR      Istraživački rad

SPECIFIKACIJA PREDMETA