Навигација

C-ХХ-20-АМХ - Аналитичке методе у микробиологији хране

Спецификација предмета
НазивАналитичке методе у микробиологији хране
АкронимC-ХХ-20-АМХ
Студијски програмПрехрамбена технологија
МодулХемија хране
Тип студијаспецијалистичке академске студије
Наставник (предавач)
Наставник/сарадник (вежбе)
    Наставник/сарадник (ДОН)
      Број ЕСПБ7.0Статус предметаобавезан
      Условљност другим предметимаОблик условљености
      Циљеви изучавања предмета
      Исходи учења (стечена знања)
      Садржај предмета
      Садржај теоријске наставе
      Садржај практичне наставе
      Број часова активне наставе недељно током семестра/триместра/године
      ПредавањаВежбеДОНСтудијски и истраживачки радОстали часови
      212
      Методе извођења наставе
      Оцена знања (максимални број поена 100)
      Предиспитне обавезеПоенаЗавршни испитПоена
      Активности у току предавањаПисмени испит
      Практична наставаУсмени испит
      Пројекти
      Колоквијуми
      Семинари