Навигација

проф. др Малиша Антић

Редовни професор
Катедра за хемију и биохемију
441-3256
Научна областХемија
Датум избора 13. мај 2015.

Предмети

О-КВ-20-ОРХЕ - Органска хемија
О-МХ-20-ОРХЕ - Органска хемија
М-ХХ-20-ХАХ - Хемија и аналитика хране
М-ХХ-20-ХВОД - Хемијски и микробиолошки третман вода из прехрамбене индустрије
М-ХХ-20-ХЗЖС - Хемија и заштита животне средине
М-ХХ-20-ХРОМ - Хроматографске методе у аналитици хране
C-ТМ-20-АМХ - Аналитичке методе у микробиологији хране
C-ХХ-20-АМХ - Аналитичке методе у микробиологији хране
C-ХХ-20-СПР - Стручна пракса
C-ХХ-20-СР1 - Специјалистички рад 1
C-ХХ-20-ХКОН - Хемијска контаминација хране
C-ХХ-20-ХХ - Хемија хране
Д-ТХ-20-ТРБ - Хемијске и биохемијске трансформације производа биљног порекла
О-КВ-14-ОРХЕ-13 - Органска хемија
О-МХ-14-ОРХЕ - Органска хемија
О-ФМ-14-ОРХЕ - Органска хемија
М-ХХ-14-ХАХ - Хемија и аналитика хране
М-ХХ-14-ХВОД - Хемијски и микробиолошки третман вода из прехрамбене индустије
М-ХХ-14-ХЗЖС - Хемија и заштита животне средине
М-ХХ-14-ХРОМ - Хроматографске методе у аналитици хране
C-ТМ-14-АМХ - Аналитичке методе у микробиологији хране
C-ХХ-14-ХКОН - Хемијска контаминација хране
Д-ТХ-14-ДДИ2-13 - Докторска дисертација 2. део
Д-ТХ-14-ДДИ3-13 - Докторска дисертација 3. део
Д-ТХ-14-ДДИ4-13 - Докторска дисертација 4. део
Д-ТХ-14-ДДИ6-13 - Докторска дисертација 6. део
Д-ТХ-14-ИМА-13 - Инструменталне методе анализа
Д-ТХ-14-КОРХ - Виши курс органске хемије
Д-ТХ-14-СИР1-13 - Студијски истраживачки рад 1
Д-ТХ-14-СИР2-13 - Студијски истраживачки рад 2
Д-ТХ-14-СИР3-13 - Студијски истраживачки рад 3
Д-ТХ-14-СИР4-13 - Студијски истраживачки рад 4
Д-ТХ-14-ТРБ-13 - Хемијске и биохемијске трансформације производа биљног порекла
Д-ТХ-14-УЖС - Одабрана поглавља из заштите животне средине у прехрамбеној технологији

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

Comparison of sequential and single extraction in order to estimate environmental impact of metals from fly ash

Aleksandra Tasić, Ivana Sredović Ignjatović, Ljubiša Ignjatović, Marija Ilić, Mališa Antić, Comparison of sequential and single extraction in order to estimate environmental impact of metals from fly ash, Journal of the Serbian Chemical Society, Vol. 81, pp. 1081 - 1096, 2016

АуториАлександра Тасић, Ивана Средовић Игњатовић, Љубиша Игњатовић, Марија Илић и Малиша Антић
Година2016
DOIhttps://doi.org/10.2298/JSC160307038T
ЧасописJournal of the Serbian Chemical Society
Волумен81
Страна од1081
Страна до1096

Investigation of different extraction procedures for the determination of major and trace elements in coal by ICP-AES and ion chromatography

Aleksandra Tasić, Ivana Sredović Ignjatović, Ljubiša Ignjatović, Ivan Anđelković, Mališa Antić, Ljubinka Rajaković, Investigation of different extraction procedures for the determination of major and trace elements in coal by ICP-AES and ion chromatography, Journal of the Serbian Chemical Society, Vol. 81, pp. 403 - 417, 2016

АуториАлександра Тасић, Ивана Средовић Игњатовић, Љубиша Игњатовић, Иван Анђелковић, Малиша Антић и Љубинка Рајаковић
Година2016
DOIhttps://doi.org/10.2298/JSC150429078T
ЧасописJournal of the Serbian Chemical Society
Волумен81
Страна од403
Страна до417

Aqueous extraction of anions from coal and fly ash followed by ion-chromatographic determination

Aleksandra Tasić, Ivana Sredović Ignjatović, Ljubiša Ignjatović, Danijel Đuranović, Mališa Antić, Aqueous extraction of anions from coal and fly ash followed by ion-chromatographic determination, Journal of the Serbian Chemical Society, Vol. 81, pp. 1441 - 1453, 2016

АуториАлександра Тасић, Ивана Средовић Игњатовић, Љубиша Игњатовић, Данијел Ђурановић и Малиша Антић
Година2016
DOIhttps://doi.org/10.2298/JSC160223086T
ЧасописJournal of the Serbian Chemical Society
Волумен81
Страна од1441
Страна до1453

Радови у часописима ван SCI листе

Monitoring of the Wines’ Quality by Gas Chromatography: HSS-GC/FID Method Development, Validation, Verification, for Analysis of Volatile Compounds

Saša Šorgić, Ivana Sredović Ignjatović, Mališa Antić, Sabina Šaćirović, Lato Pezo, Vladimir Čejić, Saša Đurović, Monitoring of the Wines’ Quality by Gas Chromatography: HSS-GC/FID Method Development, Validation, Verification, for Analysis of Volatile Compounds, Fermentation, Vol. 8, pp. 38 - /, 2022

АуториСаша Шоргић, Ивана Средовић Игњатовић, Малиша Антић, Сабина Шаћировић, Лато Пезо, Владимир Чејић и Саша Ђуровић
Година2022
DOIhttps://doi.org/10.3390/fermentation8020038
ЧасописFermentation
Волумен8
Страна од38
Страна до/