проф. др Саша Деспотовић
Ванредни професор
Катедра за технологију конзервисања и врења
441-3352 / 441-3322 | |
Термини испита | Tehnologija slada, Tehnologija piva i Tehnologija prirodnih i mineralnih voda Prvi dodatni ispitni rok 24.09.2024. 10:00h 117/I Drugi dodatni ispitni rok 08.10.2024. 10:00h 117/I *Kolokvijumi se polažu dan ranije u 10h u laboratoriji 117/I. |
---|
Научна област | Наука о конзервисању и врењу |
---|---|
Датум избора | 17. јануар 2023. |
Предмети
Библиографија
Радови у часописима ван SCI листе
Challenging the difference between white and brown Agaricus bisporus mushrooms: Science behind consumers choice
J. Vunduk, I. Đekić, P. Petrovic, I. Tomašević, M. Kozarski, S. Despotović, M. Niksic, A. Klaus, Challenging the difference between white and brown Agaricus bisporus mushrooms: Science behind consumers choice, British Food Journal, pp. 1381 - 1394, 2018
Аутори | Jovana Vunduk, Ilija Đekić, Predrag Petrovic, Igor Tomašević, Маја Козарски, Саша Деспотовић, Miomir Niksic и Анита Клаус |
---|---|
Година | 2018 |
Часопис | British Food Journal |
Страна од | 1381 |
Страна до | 1394 |