Навигација

проф. др Саша Деспотовић

Ванредни професор
Катедра за технологију конзервисања и врења
441-3352 / 441-3322
Термини испита

Ispit iz svih predmeta će se održati u prostoriji 117/I (stari deo zgrade) u sledećim terminima*:

Januarski rok: 03.09.2025. - 10h
Februarski rok: 10.09.2025. - 10h
Aprilski rok: 17.09.202. - 10h
Junski rok: 01.10.2025. - 10h
Julski rok: 08.10.2025. - 10h
Septembarski rok 1: 15.10.2025. - 10h
Septembarski rok 2: 29.10.2025. - 10h
*minimalno 2 dana pre polaganja ispita potrebno je poslati prijavu o izlasku na ispit na email sdespot@agrif.bg.ac.rs

Kolokvijum se polaže zajedno sa ispitom, tako što će deo pitanja u okviru ispita biti sa kolokvijuma. Gradivo za kolokvijum ostaje nepromenjeno, izuzev za studente koji su slušali predavanja školske 2024/2025 godine.

Научна областНаука о конзервисању и врењу
Датум избора 17. јануар 2023.

Предмети

О-ЗХ-20-ТПО - Технологија прехрамбеног отпада
О-КВ-20-ПИВО - Технологија пива
О-КВ-20-ПМВ - Технологија природних и минералних вода
О-КВ-20-ТСЛА - Технологија слада
О-МХ-20-ПИВО - Технологија пива
О-ТР-20-СЛАП - Технологија слада и пива
М-МХ-20-МР1 - Мастер рад - СИР
М-МХ-20-СП - Стручна пракса
М-МХ-20-СПИ - Сировине у прехрамбеној индустрији
М-МХ-20-ТПХ - Технолошки поступци производње хране
М-ПИ-20-МР1 - Мастер рад - СИР
М-ПИ-20-СП - Стручна пракса
М-ПИ-20-СПИ - Сировине у прехрамбеној индустрији
М-ПИ-20-СПИВ - Специјална пива и нове технологије
М-ПИ-20-ТПХ - Технолошки поступци производње хране
М-ХХ-20-СПИ - Сировине у прехрамбеној индустрији
М-ХХ-20-ТПХ - Технолошки поступци производње хране
Д-ТХ-20-ТСП - Одабрана поглавља из технологије слада и пива
О-КВ-14-ПИВО-13 - Технологија пива
О-КВ-14-ПМВ - Технологија природних и минералних вода
О-КВ-14-ТСЛА - Технологија слада
О-МХ-14-ПИВО - Технологија пива
О-МХ-14-ПМВ - Технологија природних и минералних вода
О-ТР-14-СЛАП-13 - Технологија слада и пива
О-УБ-14-СЛАП - Технологија слада и пива
М-МХ-14-СПИВ - Специјална пива и нове технологије
М-ПИ-14-СПИВ - Специјална пива и нове технологије
М-УБ-14-СПИВ - Специјална пива и нове технологије
М-ХХ-14-ПО - Практична обука
М-ХХ-14-СИР1 - Студијски истраживачки рад - 1. део
М-ХХ-14-СПИВ - Специјална пива и нове технологије
Д-ТХ-14-ТСП - Одабрана поглавља из технологије слада и пива

Библиографија

Радови у часописима ван SCI листе

Challenging the difference between white and brown Agaricus bisporus mushrooms: Science behind consumers choice

J. Vunduk, I. Đekić, P. Petrovic, I. Tomašević, M. Kozarski, S. Despotović, M. Niksic, A. Klaus, Challenging the difference between white and brown Agaricus bisporus mushrooms: Science behind consumers choice, British Food Journal, pp. 1381 - 1394, 2018

АуториJovana Vunduk, Ilija Đekić, Predrag Petrovic, Igor Tomašević, Маја Козарски, Саша Деспотовић, Miomir Niksic и Анита Клаус
Година2018
ЧасописBritish Food Journal
Страна од1381
Страна до1394