М-ХХ-20-ПРАХ - Провера аутентичности хране
| Спецификација предмета | ||||
|---|---|---|---|---|
| Назив | Провера аутентичности хране | |||
| Акроним | М-ХХ-20-ПРАХ | |||
| Студијски програм | Прехрамбена технологија | |||
| Модул | Хемија и биохемија хране | |||
| Тип студија | мастер академске студије | |||
| Наставник (предавач) | ||||
| Наставник/сарадник (вежбе) | ||||
| Наставник/сарадник (ДОН) | ||||
| Број ЕСПБ | 5.0 | Статус предмета | изборни | |
| Условљност другим предметима | Нема | Облик условљености | ||
| Циљеви изучавања предмета | ||||
| Исходи учења (стечена знања) | ||||
| Садржај предмета | ||||
| Садржај теоријске наставе | ||||
| Садржај практичне наставе | ||||
| Литература | ||||
| ||||
| Број часова активне наставе недељно током семестра/триместра/године | ||||
| Предавања | Вежбе | ДОН | Студијски и истраживачки рад | Остали часови |
| 2 | 0 | 2 | ||
| Методе извођења наставе | Предавања у комбинацији са студијским истраживачким радом и интерактивним методама наставе и учења се примењују у свим наставним поглављима предмета у одређеном обиму. | |||
| Оцена знања (максимални број поена 100) | ||||
| Предиспитне обавезе | Поена | Завршни испит | Поена | |
| Активности у току предавања | 5 | Писмени испит | ||
| Практична настава | Усмени испит | 50 | ||
| Пројекти | 20 | |||
| Колоквијуми | ||||
| Семинари | 25 | |||
