М-ХХ-20-ПРАХ - Провера аутентичности хране
Спецификација предмета | ||||
---|---|---|---|---|
Назив | Провера аутентичности хране | |||
Акроним | М-ХХ-20-ПРАХ | |||
Студијски програм | Прехрамбена технологија | |||
Модул | Хемија и биохемија хране | |||
Тип студија | мастер академске студије | |||
Наставник (предавач) | ||||
Наставник/сарадник (вежбе) | ||||
Наставник/сарадник (ДОН) | ||||
Број ЕСПБ | 5.0 | Статус предмета | изборни | |
Условљност другим предметима | Нема | Облик условљености | ||
Циљеви изучавања предмета | ||||
Исходи учења (стечена знања) | ||||
Садржај предмета | ||||
Садржај теоријске наставе | ||||
Садржај практичне наставе | ||||
Литература | ||||
| ||||
Број часова активне наставе недељно током семестра/триместра/године | ||||
Предавања | Вежбе | ДОН | Студијски и истраживачки рад | Остали часови |
2 | 0 | 2 | ||
Методе извођења наставе | Предавања у комбинацији са студијским истраживачким радом и интерактивним методама наставе и учења се примењују у свим наставним поглављима предмета у одређеном обиму. | |||
Оцена знања (максимални број поена 100) | ||||
Предиспитне обавезе | Поена | Завршни испит | Поена | |
Активности у току предавања | 5 | Писмени испит | ||
Практична настава | Усмени испит | 50 | ||
Пројекти | 20 | |||
Колоквијуми | ||||
Семинари | 25 |