M-HH-20-PRAH - Provera autentičnosti hrane
Specifikacija predmeta | ||||
---|---|---|---|---|
Naziv | Provera autentičnosti hrane | |||
Akronim | M-HH-20-PRAH | |||
Studijski program | Prehrambena tehnologija | |||
Modul | Hemija i biohemija hrane | |||
Tip studija | master akademske studije | |||
Nastavnik (predavač) | ||||
Nastavnik/saradnik (vežbe) | ||||
Nastavnik/saradnik (DON) | ||||
Broj ESPB | 5.0 | Status predmeta | izborni | |
Uslovljnost drugim predmetima | Nema | Oblik uslovljenosti | ||
Ciljevi izučavanja predmeta | ||||
Ishodi učenja (stečena znanja) | ||||
Sadržaj predmeta | ||||
Sadržaj teorijske nastave | ||||
Sadržaj praktične nastave | ||||
Literatura | ||||
| ||||
Broj časova aktivne nastave nedeljno tokom semestra/trimestra/godine | ||||
Predavanja | Vežbe | DON | Studijski i istraživački rad | Ostali časovi |
2 | 0 | 2 | ||
Metode izvođenja nastave | Predavanja u kombinaciji sa studijskim istraživačkim radom i interaktivnim metodama nastave i učenja se primenjuju u svim nastavnim poglavljima predmeta u određenom obimu. | |||
Ocena znanja (maksimalni broj poena 100) | ||||
Predispitne obaveze | Poena | Završni ispit | Poena | |
Aktivnosti u toku predavanja | 5 | Pismeni ispit | ||
Praktična nastava | Usmeni ispit | 50 | ||
Projekti | 20 | |||
Kolokvijumi | ||||
Seminari | 25 |