M-HH-20-PRAH - Provera autentičnosti hrane
| Specifikacija predmeta | ||||
|---|---|---|---|---|
| Naziv | Provera autentičnosti hrane | |||
| Akronim | M-HH-20-PRAH | |||
| Studijski program | Prehrambena tehnologija | |||
| Modul | Hemija i biohemija hrane | |||
| Tip studija | master akademske studije | |||
| Nastavnik (predavač) | ||||
| Nastavnik/saradnik (vežbe) | ||||
| Nastavnik/saradnik (DON) | ||||
| Broj ESPB | 5.0 | Status predmeta | izborni | |
| Uslovljnost drugim predmetima | Nema | Oblik uslovljenosti | ||
| Ciljevi izučavanja predmeta | ||||
| Ishodi učenja (stečena znanja) | ||||
| Sadržaj predmeta | ||||
| Sadržaj teorijske nastave | ||||
| Sadržaj praktične nastave | ||||
| Literatura | ||||
| ||||
| Broj časova aktivne nastave nedeljno tokom semestra/trimestra/godine | ||||
| Predavanja | Vežbe | DON | Studijski i istraživački rad | Ostali časovi |
| 2 | 0 | 2 | ||
| Metode izvođenja nastave | Predavanja u kombinaciji sa studijskim istraživačkim radom i interaktivnim metodama nastave i učenja se primenjuju u svim nastavnim poglavljima predmeta u određenom obimu. | |||
| Ocena znanja (maksimalni broj poena 100) | ||||
| Predispitne obaveze | Poena | Završni ispit | Poena | |
| Aktivnosti u toku predavanja | 5 | Pismeni ispit | ||
| Praktična nastava | Usmeni ispit | 50 | ||
| Projekti | 20 | |||
| Kolokvijumi | ||||
| Seminari | 25 | |||
