Навигација

Конкурс за младе лидере у Delta Holding-u

Студентске

Поштоване колегинице и колеге,

Уколико сте студент завршне године, апсолвент или дипломац и желите да стекнете право радно искуство, ово је ваша прилика!

Презентација програма Млади лидери биће одржана у уторак, 29. октобра, с почетком у 13.20 часова у Центру за каријерни развој студената Пољопривредног факултета.

Програм Млади лидери нуди више од праксе – нуди посао! Delta Holding вас позива да се прикључите тиму кроз едукације, обуке и уз подршку посвећених ментора.

Овај програм је покренут 2012. године за младе, образоване људе без радног искуства. Ако сте при крају студија или сте их недавно завршили, имате до 27 година, и желите да започнете каријеру у једној од најуспешнијих компанија у региону, Млади лидери је прави програм за вас!

Током једногодишњег програма, одмах ћете бити укључени у реалне пословне активности. Имаћете прилику да учите и продубите своје знање у једној или више области, а све време ћете радити уз подршку ментора, јер знамо колико је важна подршка на почетку каријере. Такође, очекују вас разноврсне едукације, тренинзи и радионице које ће водити стручњаци из Delte. Заједно са осталим учесницима, радићете на пројекту који ћете представити топ менаџменту компаније.

Најбољи учесници, који на крају програма испуне очекивања и препознају Deltu као компанију за даљи професионални развој, добиће понуду за наставак сарадње.

За више информација посетите презентацију 29. октобра у 13.20 часова у Центру за каријерни развој студената Пољопривредног факултета и линк.

Чекамо вас!

Слике

  • /uploads/attachment/vest/517/ML_POSTER_ZA_FAKULTET_Poljoprivredni_50x70%2B3mm.jpg

Сличне вести