Navigacija

Konkurs za mlade lidere u Delta Holding-u

Studentske

Poštovane koleginice i kolege,

Ukoliko ste student završne godine, apsolvent ili diplomac i želite da steknete pravo radno iskustvo, ovo je vaša prilika!

Prezentacija programa Mladi lideri biće održana u utorak, 29. oktobra, s početkom u 13.20 časova u Centru za karijerni razvoj studenata Poljoprivrednog fakulteta.

Program Mladi lideri nudi više od prakse – nudi posao! Delta Holding vas poziva da se priključite timu kroz edukacije, obuke i uz podršku posvećenih mentora.

Ovaj program je pokrenut 2012. godine za mlade, obrazovane ljude bez radnog iskustva. Ako ste pri kraju studija ili ste ih nedavno završili, imate do 27 godina, i želite da započnete karijeru u jednoj od najuspešnijih kompanija u regionu, Mladi lideri je pravi program za vas!

Tokom jednogodišnjeg programa, odmah ćete biti uključeni u realne poslovne aktivnosti. Imaćete priliku da učite i produbite svoje znanje u jednoj ili više oblasti, a sve vreme ćete raditi uz podršku mentora, jer znamo koliko je važna podrška na početku karijere. Takođe, očekuju vas raznovrsne edukacije, treninzi i radionice koje će voditi stručnjaci iz Delte. Zajedno sa ostalim učesnicima, radićete na projektu koji ćete predstaviti top menadžmentu kompanije.

Najbolji učesnici, koji na kraju programa ispune očekivanja i prepoznaju Deltu kao kompaniju za dalji profesionalni razvoj, dobiće ponudu za nastavak saradnje.

Za više informacija posetite prezentaciju 29. oktobra u 13.20 časova u Centru za karijerni razvoj studenata Poljoprivrednog fakulteta i link.

Čekamo vas!

Slike

  • /uploads/attachment/vest/517/ML_POSTER_ZA_FAKULTET_Poljoprivredni_50x70%2B3mm.jpg

Slične vesti