Навигација

Позив за пријаве на AlDahra Agrobusiness School Program

Студентске

О конкурсу

Пољопривредни факултет у Београду и компанија Al Dahra позивају те да се пријавиш за AgroBusiness School, усавршиш стечена знања и постанеш експерт у својој области!

AgroBusiness School нуди обуку која комбинује теорију с практичним модулима за развој кључних вештина потребних за успех у пољопривреди. Полазници ће имати прилику да савладају вештине менаџмента, комуникације, критичког размишљања и тимског рада, а научиће и како да иновативно приступе изазовним ситуацијама и адаптирају се на различите околности са којима се могу сусрести на терену.

Циљ ове школе је да унапреди и додатно развије вештине полазника, припреми их за будуће пословне изазове, унапреди их и стимулише да започну успешну каријеру у међународној корпорацији специјализованој за агробизнис и иновативна прехрамбена решења.

Полазници ће бити у прилици да унапреде своја знања слушајући реномиране експерте из различитих области, а најбољи ће добити могућност запослења у компанији Al Dahra Srbija, као и додатног професионалног усавршавања у иностранству.

Наставни програм

Почетак: 15. октобар 2023.

Завршетак: 31. октобар 2024.

Програм је конципиран тако да полазници првих пет месеци пролазе теоријски део и усавршавају различите “меке“ вештине, попут лидерства, комуникације и критичког размишљања, а потом модуле за савладавање практичних знања организације рада (управљање ресурсима, продајом, набавком, финансијама итд.). По завршетку теоријског дела, у марту 2024. године почиње плаћена пракса у Ал Дахри на којој ће се полазници уз подршку ментора ближе упознати са специфичностима различитих пољопривредних операција и пословних процеса на терену.

Ко може да се пријави?

Апсолвенти и студенти мастер студија Пољопривредног факултета у Београду.

Како се пријавити?

Припреми свој CV i пријави се директно путем овог LINKA

Сва додатна питања о Agrobusiness School пројекту, конкурсу и правилима учешћа можете послати на: agroschool@aldahra.com

Трајање конкурса

Рок за пријаву је до 11. октобра 2023. године.

Критеријуми селекције

У сврху квалитетног одабира полазника AgroBusiness School, вршиће се и процена кандидата. О студентима који се пријаве за учешће у програму одлучиваће комисија сачињена од представника Пољопривредног факултета у Београду и компаније Al Dahra Srbija, а на основу резултата претходне процене и целокупног учинка кандидата израженог кроз CV (просек током студија, стечене вештине и учешће у наставним и ваннаставним активностима током школовања).

У процесу селекције ће бити коришћен и алат за процену професионалних интересовања и радних вредности, а након процене, са сваким од кандидата ће бити урађен „1 на 1“ интервју.

О компанији Al Dahra

Компанија Al Dahra је мултинационална компанија, која важи за регионалног и светског лидера у агробизнису, и бави се узгојем, производњом и трговином сточне хране и основним намирницама, као и управљањем ланаца снабдевања. Компанија Al Dahra има 5.000 запослених, послује у више од 20 земаља и опслужује преко 45 тржишта.

Сличне вести