Navigacija

Poziv za prijave na AlDahra Agrobusiness School Program

Studentske

O konkursu

Poljoprivredni fakultet u Beogradu i kompanija Al Dahra pozivaju te da se prijaviš za AgroBusiness School, usavršiš stečena znanja i postaneš ekspert u svojoj oblasti!

AgroBusiness School nudi obuku koja kombinuje teoriju s praktičnim modulima za razvoj ključnih veština potrebnih za uspeh u poljoprivredi. Polaznici će imati priliku da savladaju veštine menadžmenta, komunikacije, kritičkog razmišljanja i timskog rada, a naučiće i kako da inovativno pristupe izazovnim situacijama i adaptiraju se na različite okolnosti sa kojima se mogu susresti na terenu.

Cilj ove škole je da unapredi i dodatno razvije veštine polaznika, pripremi ih za buduće poslovne izazove, unapredi ih i stimuliše da započnu uspešnu karijeru u međunarodnoj korporaciji specijalizovanoj za agrobiznis i inovativna prehrambena rešenja.

Polaznici će biti u prilici da unaprede svoja znanja slušajući renomirane eksperte iz različitih oblasti, a najbolji će dobiti mogućnost zaposlenja u kompaniji Al Dahra Srbija, kao i dodatnog profesionalnog usavršavanja u inostranstvu.

Nastavni program

Početak: 15. oktobar 2023.

Završetak: 31. oktobar 2024.

Program je koncipiran tako da polaznici prvih pet meseci prolaze teorijski deo i usavršavaju različite “meke“ veštine, poput liderstva, komunikacije i kritičkog razmišljanja, a potom module za savladavanje praktičnih znanja organizacije rada (upravljanje resursima, prodajom, nabavkom, finansijama itd.). Po završetku teorijskog dela, u martu 2024. godine počinje plaćena praksa u Al Dahri na kojoj će se polaznici uz podršku mentora bliže upoznati sa specifičnostima različitih poljoprivrednih operacija i poslovnih procesa na terenu.

Ko može da se prijavi?

Apsolventi i studenti master studija Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu.

Kako se prijaviti?

Pripremi svoj CV i prijavi se direktno putem ovog LINKA

Sva dodatna pitanja o Agrobusiness School projektu, konkursu i pravilima učešća možete poslati na: agroschool@aldahra.com

Trajanje konkursa

Rok za prijavu je do 11. oktobra 2023. godine.

Kriterijumi selekcije

U svrhu kvalitetnog odabira polaznika AgroBusiness School, vršiće se i procena kandidata. O studentima koji se prijave za učešće u programu odlučivaće komisija sačinjena od predstavnika Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu i kompanije Al Dahra Srbija, a na osnovu rezultata prethodne procene i celokupnog učinka kandidata izraženog kroz CV (prosek tokom studija, stečene veštine i učešće u nastavnim i vannastavnim aktivnostima tokom školovanja).

U procesu selekcije će biti korišćen i alat za procenu profesionalnih interesovanja i radnih vrednosti, a nakon procene, sa svakim od kandidata će biti urađen „1 na 1“ intervju.

O kompaniji Al Dahra

Kompanija Al Dahra je multinacionalna kompanija, koja važi za regionalnog i svetskog lidera u agrobiznisu, i bavi se uzgojem, proizvodnjom i trgovinom stočne hrane i osnovnim namirnicama, kao i upravljanjem lanaca snabdevanja. Kompanija Al Dahra ima 5.000 zaposlenih, posluje u više od 20 zemalja i opslužuje preko 45 tržišta.

Slične vesti