Навигација

Конкурс за “АГРИФ Амбасадоре”

Студентске

Драге колегинице и колеге,

Конкурс за “АГРИФ Амбасадоре” је званично отворен!

Уколико желите да будете полазници прве генерације бесплатног програма “Агриф Амбасадори” и постанете најбољи презентери Пољопривредног факултета, имате нове идеје, креативни сте и мотивисани - ово је прави позив за вас!

Уз дружење, путовања и рад на вашим каријерним вештинама, научићете и како да организујете догађаја, радите у тиму, јавно наступате и многе друге вештине.

“Агриф Амбасадори” је годишњи програм где ћете својим чланством учествовати на многобројним догађајима, семинарима и скуповима које организује, или у којима учествује Пољопривредни факултет, развијати своје каријерне вештине и припремити се за тржиште рада, уз индивидуални рад и рад у тиму.

Током трајања програма имаћете доступну каријерну подршку у Центру за каријерни развој студената Агриф-а, а за све полазнике програма обезбеђени су сертификати.

Пријаве се врше искљућиво путем линка: https://forms.gle/qeoh6nFkRprQ3bM19 и отворене су до 16.11. у 23:59 часова. Сви кандидати који се пријаве биће позвани на интервју, по затварању пријава.

Велики поздрав од Вање и Анђеле из Центра за развој каријере студената Агриф-а!

Слике

  • /uploads/attachment/vest/231/Poziv_za_Agrif_Ambasadore.png

Сличне вести