Navigacija

Konkurs za “AGRIF Ambasadore”

Studentske

Drage koleginice i kolege,

Konkurs za “AGRIF Ambasadore” je zvanično otvoren!

Ukoliko želite da budete polaznici prve generacije besplatnog programa “Agrif Ambasadori” i postanete najbolji prezenteri Poljoprivrednog fakulteta, imate nove ideje, kreativni ste i motivisani - ovo je pravi poziv za vas!

Uz druženje, putovanja i rad na vašim karijernim veštinama, naučićete i kako da organizujete događaja, radite u timu, javno nastupate i mnoge druge veštine.

“Agrif Ambasadori” je godišnji program gde ćete svojim članstvom učestvovati na mnogobrojnim događajima, seminarima i skupovima koje organizuje, ili u kojima učestvuje Poljoprivredni fakultet, razvijati svoje karijerne veštine i pripremiti se za tržište rada, uz individualni rad i rad u timu.

Tokom trajanja programa imaćete dostupnu karijernu podršku u Centru za karijerni razvoj studenata Agrif-a, a za sve polaznike programa obezbeđeni su sertifikati.

Prijave se vrše iskljućivo putem linka: https://forms.gle/qeoh6nFkRprQ3bM19 i otvorene su do 16.11. u 23:59 časova. Svi kandidati koji se prijave biće pozvani na intervju, po zatvaranju prijava.

Veliki pozdrav od Vanje i Anđele iz Centra za razvoj karijere studenata Agrif-a!

Slike

  • /uploads/attachment/vest/231/Poziv_za_Agrif_Ambasadore.png

Slične vesti