Навигација

О-ТА-20-TМС1 - Технологија меса 1

Спецификација предмета
НазивТехнологија меса 1
АкронимО-ТА-20-TМС1
Студијски програмПрехрамбена технологија
МодулТехнологија анималних производа
Тип студијаосновне академске студије
Наставник (предавач)
Наставник/сарадник (вежбе)
Наставник/сарадник (ДОН)
    Број ЕСПБ6.0Статус предметаобавезан
    Условљност другим предметимаОблик условљености
    Циљеви изучавања предмета
    Исходи учења (стечена знања)
    Садржај предмета
    Садржај теоријске наставе
    Садржај практичне наставе
    Литература
    1. Живковић, Д, Стајић, С. (2016). Технологија меса 1. Пољопривредни факултет, Универзитета у Београду. ISBN 978-86-7834-255-4.
    Број часова активне наставе недељно током семестра/триместра/године
    ПредавањаВежбеДОНСтудијски и истраживачки радОстали часови
    312
    Методе извођења наставе
    Оцена знања (максимални број поена 100)
    Предиспитне обавезеПоенаЗавршни испитПоена
    Активности у току предавања5Писмени испит
    Практична настава5Усмени испит60
    Пројекти
    Колоквијуми30
    Семинари