проф. др Владислав Рац
Ванредни професор
Катедра за хемију и биохемију
441-3466 lok.3466 | |
Научна област | Физичка хемија |
---|---|
Датум избора | 2. јул 2020. |
Предмети
Библиографија
Радови у часописима са SCI листе
Rheology of buffalo milk rennet coagulation and gels affected by coagulation temperature, CaCl2, pH and milk heat treatment
M. Radovanović, M. Hovjecki, A. Radulović, V. Rac, J. Miočinović, R. Jovanović, P. Puđa, Rheology of buffalo milk rennet coagulation and gels affected by coagulation temperature, CaCl2, pH and milk heat treatment, INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, Vol. 121, pp. 105122 - 105126, 2021
Аутори | Мира Радовановић, Марина Ховјецки, Ана Радуловић, Владислав Рац, Јелена Миочиновић, Раде Јовановић и Предраг Пуђа |
---|---|
Година | 2021 |
DOI | https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2021.105122 |
Часопис | INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL |
Волумен | 121 |
Страна од | 105122 |
Страна до | 105126 |
Influence of heat treatment of goat milk on casein micelle size, rheological and textural properties of acid gels and set type yoghurts
M. Hovjecki, Z. Miloradović, V. Rac, P. Puđa, J. Miočinović, Influence of heat treatment of goat milk on casein micelle size, rheological and textural properties of acid gels and set type yoghurts, JOURNAL OF TEXTURE STUDIES, Vol. 51, No. 4, pp. 680 - 687, 2020
Аутори | Марина Ховјецки, Зорана Милорадовић, Владислав Рац, Предраг Пуђа и Јелена Миочиновић |
---|---|
Година | 2020 |
DOI | https://doi.org/10.1111/jtxs.12524 |
Часопис | JOURNAL OF TEXTURE STUDIES |
Волумен | 51 |
Број | 4 |
Страна од | 680 |
Страна до | 687 |