Навигација

проф. др Владислав Рац

Ванредни професор
Катедра за хемију и биохемију
441-3466 lok.3466
Научна областФизичка хемија
Датум избора 2. јул 2020.

Предмети

Библиографија

Радови у часописима са SCI листе

Rheology of buffalo milk rennet coagulation and gels affected by coagulation temperature, CaCl2, pH and milk heat treatment

M. Radovanović, M. Hovjecki, A. Radulović, V. Rac, J. Miočinović, R. Jovanović, P. Puđa, Rheology of buffalo milk rennet coagulation and gels affected by coagulation temperature, CaCl2, pH and milk heat treatment, INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, Vol. 121, pp. 105122 - 105126, 2021

АуториМира Радовановић, Марина Ховјецки, Ана Радуловић, Владислав Рац, Јелена Миочиновић, Раде Јовановић и Предраг Пуђа
Година2021
DOIhttps://doi.org/10.1016/j.idairyj.2021.105122
ЧасописINTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
Волумен121
Страна од105122
Страна до105126

Influence of heat treatment of goat milk on casein micelle size, rheological and textural properties of acid gels and set type yoghurts

M. Hovjecki, Z. Miloradović, V. Rac, P. Puđa, J. Miočinović, Influence of heat treatment of goat milk on casein micelle size, rheological and textural properties of acid gels and set type yoghurts, JOURNAL OF TEXTURE STUDIES, Vol. 51, No. 4, pp. 680 - 687, 2020

АуториМарина Ховјецки, Зорана Милорадовић, Владислав Рац, Предраг Пуђа и Јелена Миочиновић
Година2020
DOIhttps://doi.org/10.1111/jtxs.12524
ЧасописJOURNAL OF TEXTURE STUDIES
Волумен51
Број4
Страна од680
Страна до687