Навигација

Позив на радионицу Biotech Future Forum 2024: Пленарно предавање за младе лидере- вештине за будућност

Факултет

Драги студенти,

Велико нам је задовољство да вас позовемо на Обуке за младе лидере, које ће се одржати у оквиру другог дана Biotech Future Foruma, 25. октобра 2024. године, с почетком у 11 часова.

Ова престижна међународна конференција, коју трећу годину заредом организује Влада Републике Србије у сарадњи са Светским економским форумом и UNDP-ом, окупиће водеће домаће и светске стручњаке, истраживаче и лидере из области као што су геномика, биоинформатика, медицинска биотехнологија и вештачка интелигенција. Конференција се одржава 24. и 25. октобра у Београду, а теме ће укључивати примену вештачке интелигенције у лечењу болести, улогу биотехнологије у одрживој пољопривреди и значај генетичких података у савременој медицини.

Обуке пружају јединствену прилику за истраживање потенцијала биотехнологије и улоге младих лидера у обликовању њене будућности. Учесници ће имати прилику да разговарају са еминентним говорницима попут Smite Pilai из Regeneron-а, једне од највећих фармацеутских компанија на свету, и Макса Таланова из Института за вештачку интелигенцију у Србији. Кроз интерактивне дискусије, сазнаћете како нове технологије могу допринети вашем академском и професионалном развоју.

Радни језик обуке је енглески, а агенда са листом говорника се налази у прилогу.

Регистрација је обавезна, а број места је ограничен, стога вас молимо да се пријавите само уколико сте у могућности да присуствујете догађају. За све учеснике обезбеђени су ручак и поклон пакет.