Navigacija

Poziv na radionicu Biotech Future Forum 2024: Plenarno predavanje za mlade lidere- veštine za budućnost

Fakultet

Dragi studenti,

Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na Obuke za mlade lidere, koje će se održati u okviru drugog dana Biotech Future Foruma, 25. oktobra 2024. godine, s početkom u 11 časova.

Ova prestižna međunarodna konferencija, koju treću godinu zaredom organizuje Vlada Republike Srbije u saradnji sa Svetskim ekonomskim forumom i UNDP-om, okupiće vodeće domaće i svetske stručnjake, istraživače i lidere iz oblasti kao što su genomika, bioinformatika, medicinska biotehnologija i veštačka inteligencija. Konferencija se održava 24. i 25. oktobra u Beogradu, a teme će uključivati primenu veštačke inteligencije u lečenju bolesti, ulogu biotehnologije u održivoj poljoprivredi i značaj genetičkih podataka u savremenoj medicini.

Obuke pružaju jedinstvenu priliku za istraživanje potencijala biotehnologije i uloge mladih lidera u oblikovanju njene budućnosti. Učesnici će imati priliku da razgovaraju sa eminentnim govornicima poput Smite Pilai iz Regeneron-a, jedne od najvećih farmaceutskih kompanija na svetu, i Maksa Talanova iz Instituta za veštačku inteligenciju u Srbiji. Kroz interaktivne diskusije, saznaćete kako nove tehnologije mogu doprineti vašem akademskom i profesionalnom razvoju.

Radni jezik obuke je engleski, a agenda sa listom govornika se nalazi u prilogu.

Registracija je obavezna, a broj mesta je ograničen, stoga vas molimo da se prijavite samo ukoliko ste u mogućnosti da prisustvujete događaju. Za sve učesnike obezbeđeni su ručak i poklon paket.

 

Slične vesti