Навигација

LUKOWA Acadеmy 2023 - Позив за пријаву

Студентске

LUKOWA Group представља глобални конгломерат сачињен од 12 компанија са активностима, пре свега, у оквиру прехрамбене индустрије, биотехнологије и финансијских технологија, некретнина и инвестирања.

LUKOWA Academy је бесплатан тренинг програм, који се састоји од практичних радионица и такмичења у решавању студије случаја. Основни циљ програма је да студенти, кроз серију радионица, унапреде постојећа знања и вештине и примене их у решавању пословне студије случаја. Цео програм је организован на енглеском језику и осмишљен је за студенте завршних година основних и мастер студија на Пољопривредном факултету, Економском факултету, ФОН-у, ПМФ-у, ТМФ-у и ФЕФА.

Након успешно завршене академије сви учесници добијају сертификат, док ће они најуспешнији добити прилику за плаћену праксу или запослење у швајцарској компанији LUKOWA Group која послује на светском тржишту.

Позивамо вас да нам се придружите на онлајн ИНФО дану, који се одржава 10.10. у 18:30 сати, за који се пријављујете на линку: https://forms.office.com/e/9BH7JtN53Q.

За више информација и линк за пријаву на LUKOWA Academy можете посетити веб страницу: https://jobs.lukowacareer.com/pages/lukowa-academy-b7f3b22f-30db-4398-9588-2e60705d4f9e.

 

Пријаве су отворене до 15. октобра

Слике

  • /uploads/attachment/vest/348/LUAC_OA_ENG_2023_10_03.png

Сличне вести