Navigacija

LUKOWA Academy 2023 - Poziv za prijavu

Studentske

LUKOWA Group predstavlja globalni konglomerat sačinjen od 12 kompanija sa aktivnostima, pre svega, u okviru prehrambene industrije, biotehnologije i finansijskih tehnologija, nekretnina i investiranja.

LUKOWA Academy je besplatan trening program, koji se sastoji od praktičnih radionica i takmičenja u rešavanju studije slučaja. Osnovni cilj programa je da studenti, kroz seriju radionica, unaprede postojeća znanja i veštine i primene ih u rešavanju poslovne studije slučaja. Ceo program je organizovan na engleskom jeziku i osmišljen je za studente završnih godina osnovnih i master studija na Poljoprivrednom fakultetu, Ekonomskom fakultetu, FON-u, PMF-u, TMF-u i FEFA.

Nakon uspešno završene akademije svi učesnici dobijaju sertifikat, dok će oni najuspešniji dobiti priliku za plaćenu praksu ili zaposlenje u švajcarskoj kompaniji LUKOWA Group koja posluje na svetskom tržištu.

Pozivamo vas da nam se pridružite na onlajn INFO danu, koji se održava 10.10. u 18:30 sati, za koji se prijavljujete na linku: https://forms.office.com/e/9BH7JtN53Q.

Za više informacija i link za prijavu na LUKOWA Academy možete posetiti veb stranicu: https://jobs.lukowacareer.com/pages/lukowa-academy-b7f3b22f-30db-4398-9588-2e60705d4f9e.

 

Prijave su otvorene do 15. oktobra

Slike

  • /uploads/attachment/vest/348/LUAC_OA_ENG_2023_10_03.png

Slične vesti