Навигација

Конкурс за учешће у трошковима школарине студената докторских академских студија Универзитета у Београду из средстава Задужбине Миливоја Јовановића и Луке Ћеловића

Расписује се Конкурс за учешће у трошковима школарине 8 (осам) студената докторских академских студија Универзитета у Београду, на акредитованим студијским програмима из области правних и економских наука, а које припадају пољу друштвено-хуманистичких наука, за школску 2023/2024. годину.

Учешће у трошковима школарине у износу од 60.000,00 динара доделиће се из средстава Задужбине Миливоја Јовановића и Луке Ћеловића.

На Конкурс се могу пријавити студенти докторских академских студија Универзитета у Београду на акредитованим студијским програмима из области правних и економских наука, а које припадају пољу друштвено-хуманистичких наука, са просечном оценом свих положених испита из основних и мастер академских студија: најмање 9,00. 

На Конкурсу немају право учешћа студенти који су за школску 2023/2024. годину добили средства за финансирање докторских академских студија из буџета Републике Србијe или факултета и других установа и институција.

Сличне вести